Κυριακή 8 Απριλίου 2012

BINTEO - Δόξα Δράμας- Εργοτέλης 1-1

Την ευκαιρία να εξασφαλίσει τη παραμονή του στην Σούπερ Λίγκα πέταξε ο Εργοτέλης, μένοντας στο 1-1 με την ήδη υποβιβασμένη Δόξα Δράμας στο Καυτανζόγλειο.

Το παιχνίδι είχε πολλές φάσεις και για τις δυο ομάδες στα πρώτα λεπτά, όμως ο Εργοτέλης ήταν η ομάδα που ευτύχησε να ανοίξει το σκορ. Ο Χαντί με εκπληκτικό πλασέ "κρέμασε" τον Δαύκο λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή στο 24', ανοίγοντας έτσι το σκορ.
Νωρίτερα Φραγκουλάκης και Καπέλ είχαν δυο καλά σουτ, με τους Δαύκο και Πίρσον να αποκρούουν δύσκολα.
1-1: Η Δόξα πάντως ισορρόπησε το παιχνίδι και κατάφερε να φέρει στα ίσα το ματς με ένα πολύ όμορφο γκολ του Άρη Σοϊλέδη. Ο νεαρός άσος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Σαρρή από τα δεξιά κι έκανε το σουτ, με τον Πίρσον να αποκρούει όμως η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του.
Το δεύτερο μέρος δεν είχε πολλές φάσεις στο ξεκίνημα του, εκτός από μία κεφαλιά του Χίμπλιγκερ στο 55ο λεπτό μετά από κόρνερ που εκτελέστηκε από τα δεξιά. Στο 72' ο Φραγκουλάκης εκτέλεσε φάουλ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, όμως η μπάλα πέρασε γα λίγο άουτ.

Ο Εργοτέλης έφτασε κοντά στο 2-1 και την παραμονή με τον Χαντί να βγαίνει φάτσα με τον Δαύκο, όμως ο νεαρός κίπερ έπεσε σωστά και έδιωξε τη μπάλα. Η μεγαλύτερη στιγμή στο παιχνίδι πάντως ήταν στις καθυστερήσεις του αγώνα, όταν ο Φραγκουλάκης εκτέλεσε το φάουλ η μπάλα κόντραρε σε ένα κεφάλι και πήγε στο δοκάρι!

 Δόξα Δράμας (Κατσαβάκης): Δαύκος, Γκαρακλίδης, Ρούτσης, Καπέλ (Κυβελίδης 64'), Λίμα, Σικαλιάς, Παπαδόπουλος, Ψυχογιός, Αμπουμπακάρι (Γελαδάρης 92'), Ουέλινγκτον, Σοϊλέδης.
Εργοτέλης (Καραγεωργίου): Πίρσον, Σασιασβίλι, Χίμπλιγκερ, Σαρρής, Χαντί (Καρέλης 92'), Ολίσε (Μπέτο 46'), Τζούνιορ, Τζανακάκης, Φραγκουλάκης, Κουτσιανικούλης, Κατσικοκέρης (Μπούντιμιρ 52').

Κάρτες: Ολίσε (κίτρινη 35'), Αμπουμπακάρι (κίτρινη 45'), Γκαρακλίδης (κίτρινη 53'), Κουτσιανικούλης (66' κίτρινη), Α. Παπαδόπουλος (κίτρινη 89')
Σκόρερ: Χαντί (σουτ 24') - Σοϊλέδης (σουτ 40')

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...