Κυριακή 1 Απριλίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ: Εργοτέλης-Ατρόμητος 2-2

Ζωντανός στη μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού έμεινε ο Εργοτέλης με την ισοπαλία 2-2 που απέσπασε από τον Ατρόμητο στο Παγκρήτιο

Οι Κρητικοί επιβεβαίωσαν ότι είναι «πολύ σκληροί για να πεθάνουν». Αν και βρέθηκαν με 2-0 πίσω στο σκορ από τον Ατρόμητο και με 10 παίκτες (έκλεισαν το ματς με 9 καθώς αποχώρησε τραυματίας ο Γιαλούσης) από το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση, όπως ακριβώς έκαναν και μία εβδομάδα νωρίτερα, όταν με 9 ποδοσφαιριστές πήραν βαθμό μέσα στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Με τα γκολ-πέναλτι των Ηλία Αναστασάκου και Κώστα Μήτρογλου, στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Γιώργου Δώνη έδειξε να «καθαρίζει» το ματς και να «σφραγίζει» τη συμμετοχή της στα play off.

Το συγκρότημα του Νίκου Καραγεωργίου, όμως, δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα. «Απάντησε» μέσα σε λίγα λεπτά με τους Γιοβάανοβιτς και Κατσικοκέρη, πήρε έναν πολύτιμο βαθμό στη μάχη που δίνει για να κρατηθεί στην κατηγορία και στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν χρειάζεται οπωσδήποτε άλλη μία νίκη, εκτός κι αν οι ομάδες που βρίσκονται πιο πίσω (Παναιτωλικός και Κέρκυρα) εξακολουθήσουν να του κάνουν…δώρο τη σωτηρία.

Σε ένα ακόμη ματς, οι Κρητικοί δεν έβγαλαν το 90λεπτο με 11 παίκτες. Ο γκολκίπερ Καβουσάκης υπέπεσε σε πέναλτι στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, είδε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή κι από τη στιγμή που ο Αναστασάκος ήταν ψύχραιμος από την «ασβεστένια βούλα» το έργο των γηπεδούχων για το θετικό αποτέλεσμα έγινε ακόμη πιο δύσκολο. Τρία λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς, ο κορυφαίος σκόρερ των «κυανόλευκων» και δεύτερος στο πρωτάθλημα, Κώστας Μήτρογλου κέρδισε και νέο πέναλτι, από τον Πίρσον, εκτέλεσε ψύχραιμα κι έκανε το 0-2.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι ο Ατρόμητος θα έφευγε νικητής από το γήπεδο, μέσα σε πέντε λεπτά, ο Γιοβάνοβιτς αρχικά και ο Κατσικοκέρης στη συνέχεια διαμόρφωσαν το τελικό 2-2.

 
Superleague, 27η αγωνιστική: Εργοτέλης-Ατρόμητο... από greeksuperleague

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...