Σάββατο 19 Μαΐου 2012

ΠΑΟΚ: Χωρίς Χαλκιά απέναντι στον Ατρόμητο

Στις αρκετές, αλλά δεδομένες, απουσίες του ΠΑΟΚ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στην Τούμπα, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ, προστέθηκε ο Κώστας Χαλκιάς.

Ο διεθνής τερματοφύλακας δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, εκτός των μικροενοχλήσεων στον προσαγωγό που ένιωσε μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ, κρίθηκε όμως σκόπιμο να μείνει εκτός για προληπτικούς λόγους.

Ο έμπειρος γκολκίπερ δεν θα ήθελε να ρισκάρει την παρουσία του στην τελική φάση του Euro 2012, καθώς ο Φερνάντο Σάντος τον έχει επιλέξει για την αποστολή της εθνικής («ήταν η πρώτη μου σκέψη» είπε χαρακτηριστικά) και ενδέχεται να του δώσει φανέλα βασικού στην Πολωνία.

Εκτός του Χαλκιά, ο Λάζλο Μπόλονι δεν υπολογίζει επίσης στους τιμωρημένους Πάμπλο Γκαρσία, Φωτάκη, Ίβιτς και Τσιρίλο. Η αποστολή του «Δικέφαλου» για τον τελευταίο επίσημο εφετινό αγώνα αποτελείται από τους: Αθανασιάδη, Αποστολόπουλο, Γεωργιάδη, Γιάννου, Γλύκο, Κατσικά, Μαλεζά, Μπαλάφα, Παναγιωτούδη, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδη, Σταφυλίδη, Τσουκαλά, Λίνο, Έτο, Κρέσιτς, Λάζαρ, Νιμανί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...