Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Δυο «πρωτάρηδες» στην τετράδα του πόλο


Ιστορική πρόκριση στο Φαιναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδας στο πόλο για το Αργοστόλι, το οποίο επικράτησε 6-5 του Παναθηναϊκού και πήρε το εισιτήριο. Την πρόκριση πανηγύρισε ο Ολυμπιακός, επικρατώντας 12-10 της Χίου αλλά και ο οικοδεσπότης Νηρέας Λαμίας, επικρατώντας 8-6 του Πανιωνίου. Η τέταρτη ομάδα που πέρασε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης είναι η Βουλιαγμένη, νικώντας 11-6 την Ηλιούπολη.


Φωτογραφία από το παιχνίδι Ηλιούπολη- Βουλιαγμένη - enet.gr
Η ομάδα του Ιονίου κατάφερε να πάρει την πρόκριση στα τελευταία δύο λεπτά με τέρματα του Βαγγέλη Δουδέση, ο οποίος έκανε την ανατροπή, μιας και ο Παναθηναϊκός είχε πάρει το προβάδισμα στο τέλος με 5-4. Οι «πράσινοι» θα μπορούσαν να είχαν ισοφαρίσει στην τελευταία επίθεση, αγωνιζόμενοι με παίκτη παραπάνω, ωστόσο το συγκρότημα του Κουντουδιού δεν κατάφερε να νικήσει τον Πλατίδη.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 1-1, 0-1, 3-1.

ΝΟ Αργοστολίου: Ευάγγελος Δουδέσης 2, Σαλάχας 2, Χαραλαμπόπουλος 1, Κατσιγιάννης 1.

Παναθηναϊκός: Γιώργος Αφρουδάκης Γ. 1, Παπαδόγκωνας 1, Κουρλιάφτης 1, Δερμιτζάκης Χ. 1, Κόχειλας 1.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να δυσκολεύτηκε κόντρα στην Χίο, ωστόσο πήρε την νίκη και έγινε η δεύτερη ομάδα που θα δώσει το «παρών» στην τελική φάση της διοργάνωσης. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 4-2, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν 4-4, με το πρώτο ημίχρονο να λήγει 6-6. Στο τελευταίο οκτάλεπτο με γκολ των Μάγιαρακ και Μπλάνη στον παίκτη παραπάνω έδωσαν αέρα τριών γκολ στον Ολυμπιακό (12-9), με την Χίο απλά να μειώνει  στο τελικό 12- 10.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 3-4, 3-4, 1-2

Χίος: Καραμπέτσος, Μιράλης 4, Μιμίδης 1, Κατσουλάκης, Κόχειλας Ι., Θεοδωρόπουλος 2, Κανδιόγλου, Βιτέλας, Ντούλος, Φουντούλης Γιώρ., Μπεριστιάνος 1, Γαβαλάς Ι. 1, Σαρρής, Σωτηριάνος, Χατζηκυριακάκης 1.

Ολυμπιακός: Δεληγιάννης, Δελακάς, Μάζης, Καπότσης, Φουντούλης Ι., Ποντικέας, Μπλάνης 2, Ντόσκας 2, Μουρίκης 2, Κολόμβος, Μάγιαρακ 4, Σχίζας 2, Φλώρος Χρ.

Ιστορική πρόκριση πήρε και ο Νηρέας Λαμίας, ομάδα της Α2 Ανδρών, κερδίζοντας σε νοκ άουτ ματς, τον Πανιωνίου με 8-6 και εξασφάλισε το εισιτήριο για τους ημιτελικούς της διοργάνωσης η οποία θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα της Φθιωτίδας στις 17 και 18 Μαΐου.

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 2-1, 2-1, 0-3.

Νηρέας Λ.: Φλέγκας, Εμμανουηλίδης Β., Σαλπαδήμας, Κοκκινάκης 1, Χατζηθεοδώρου 2, Εμμανουηλίδης Ι. 1, Μονιούδης 2, Μαρούλης, Πασλής, Κρεμήλας, Χατζής 2, Κωνσταντουδάκης, Πουλής, Παπαδημητρίου, Παπαγρηγορίου.

Πανιώνιος: Τζωρτζάτος, Αναστασιάδης, Λύκαρης Λ., 1, Κοτσιαλής Χρ., Θωμάκος, Τζαμαντάκης, Φούτρης, Σάκιτς 1, Αλβέρτης 2, Φωτίου, Αλεξάκης, Γαβαλάς Γ. 1, Γαρταγάνης, Καρακάσης 1, Κουκής.

Το τελευταίο εισιτήριο πήρε η Βουλιαγμένη, καθώς επικράτησε με 11-6 της Ηλιούπολης και θα έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρυσι.

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 1-3, 2-4, 2-0

Ηλιούπολη: Εκιντζόγλου, Κοντογιώργος 1, Φαναριώτογλου, Οικονόμου, Καζάζης, Κουλεράκης 2, Αγγελίδης 1, Λάζαρης 2, Ξιάρχος, Κάρμαλης, Κολουβάς, Χαλιάσος, Παπαδογιάννης, Κοπελιάδης, Φωτόπουλος

Βουλιαγμένη: Τσαλκάνης, Μυλωνάκης 1, Χατζηδάκης 3, Κομάντινα, Ελμισιάν, Βελώνιας, Αφρουδάκης Χρ 3, Καρούτζος 1, Βλαχόπουλος 1, Τίγκας, Μαυρωτάς, Πρωτονοτάριος, Ποταμιάνος, Μασμανίδης 2.

enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...