Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Μελισσσανίδης: «Γήπεδο μοναδικό και ανάδειξη παικτών»!

Για τους στόχους της ΑΕΚ, αλλά και το μεγάλο του όνειρο σχετικά με το γήπεδο μιλούσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στο πλαίσιο της συμφωνίας για τον ΟΠΑΠ


Κολλημένος... με την Ένωση ο «Τίγρης» ακόμα και κατά την παραμονή του στα γραφεία του ΤΑΙΠΕΔ για τις υπογραφές της μεταβίβασης του 33% του ΟΠΑΠ στην Emma Delta, δεν σταματούσε να μιλάει για την αγαπημένη του ομάδα.

Χαρακτηριστικές άλλωστε είναι και οι δηλώσεις του προέδρου της ΤΑΙΠΕΔ, Στέλιου Μαυρίδη στον «Sentra Fm» ότι αμέσως μετά την επίτευξη της συμφωνίας εκείνο που ζήτησε ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου ήταν... εφημερίδες, ώστε να ενημερωθεί για τα τεκταινόμενα της προετοιμασίας του Δικεφάλου.

Σε ό,τι αφορά τα λόγια του Μελισσανίδη μετά την επισημοποίηση του deal σχετικά με τους στόχους της Ένωσης, ανέφερε σύμφωνα με το «Goal» ότι θα πρέπει κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Γ' Εθνική να αναδειχθούν 4-5 παίκτες από τους πολλούς πιτσιρικάδες με τους οποίους δουλεύει ο Δέλλας.

Είναι δεδομένο εξάλλου ότι κατά τη διάρκεια της σεζόν οι «κιτρινόμαυροι» θα προσπαθήσουν παράλληλα να αποκτήσουν ό,τι καλύτερο υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο στις μικρές ηλικίες, ενόψει και της δύσκολης χρονιάς που θα ακολουθήσει στη Football League.

Επιπλέον ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ αναφέρθηκε για μία ακόμα φορά και στο νέο γήπεδο που θα χτιστεί στη Νέα Φιλαδέλφεια. «Το μεγάλο μου όνειρο όμως, παραμένει ένα και μόνο, να φτιάξουμε ένα γήπεδο που δεν θα έχει καμία σχέση με κανένα άλλο στον κόσμο. Και δεν μιλάω μόνο από πλευράς προδιαγραφών. Μιλάω για ένα γήπεδο με το δικό του στίγμα που όποιος το βλέπει από φωτογραφία ή από τηλεόραση θα καταλαβαίνει αμέσως ότι αυτό είναι της ΑΕΚ. Αυτό είναι το όνειρό μου», ήταν τα λόγια του «Τίγρη».

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...