Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Πάει για αριστερό εξτρέμ ο ΠΑΟΚ!

Στην τελική ευθεία βρίσκεται για τον ΠΑΟΚ η τελευταία προσθήκη στο ρόστερ για τη νέα σεζόν


O ΠΑΟΚ εν πολλοίς έχει ολοκληρώσει το ρόστερ του για τη νέα αγωνιστική περίοδο, αλλά χρειάζεται μια ακόμη... πινελιά.

Αυτή θα αφορά το αριστερό άκρο, αφού στόχος της ομάδας είναι να αποκτήσει έναν εξτρέμ, αφού ο Χουμπ Στέφενς εκεί θεωρεί πως υπάρχει κενό και "πονάει" η ομάδα του.

Σύμφωνα με τη "Live Sport", φαίνεται πως γίνονται τελικές συζητήσεις για την απόκτηση ενός ξένου αριστερού μεσοεπιθετικού, ο οποίος ανήκει αυτή τη στιγμή σε κάποιον σύλλογο και παρουσιάζεται δυσαρεστημένος από την παρουσία του σε αυτόν.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, εντός της εβδομάδας να έχει ολοκληρωθεί η υπόθεση και να έχει έρθει ο παίκτης στην Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ.

Το γεγονός μάλιστα ότι πάρθηκε απόφαση ο Δημήτρης Πόποβιτς να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στον Πλατανιά για έναν χρόνο, δείχνει και την πρόθεση της διοίκησης να φέρει έτοιμο παίκτη σε αυτή τη νευραλγική θέση.

Τέλος, ίσως γίνει ακόμη μία κίνηση για έναν κεντρικό αμυντικό, αλλά δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Αν αποχωρήσει ο Κατσικάς, ο οποίος έχει καλή πρόταση από το εξωτερικό και σύντομα αυτή θα φτάσει στα χέρια της διοίκησης, τότε πολύ πιθανό να κινητοποιηθεί η ομάδα για να φέρει αντικαταστάτη του. Προς το παρόν πάντως, δεν επιβεβαιώνεται το παραμικρό.

Τέλος, πολλά ήταν τα θέματα που ασχολήθηκε ο Ιβάν Σαββίδης στο διάστημα που έμεινε στη Θεσσαλονίκη. Το ένα ήταν αυτό της Μέταλιστ και της απόφασης του CAS, μετέπειτα το γήπεδο της Τούμπας, οι αθλητικές εγκαταστάσεις και η επόμενη μετεγγραφή της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...