Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Εθνική Ανδρών: Με ένα νέο πρόσωπο

Με ένα νέο πρόσωπο θα παρουσιαστεί η Εθνική Ελλάδας Ανδρών στην Κρήτη, στα φιλικά που θα δώσει απέναντι στη Μεγάλη Βρετανία και το Πανεπιστήμιο Φλόριντα.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Αντρέα Τρινκιέρι αποφάσισε να καλέσει στην προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος εν όψει της συμμετοχής του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Σλοβενίας (04-22/09) και το Λευτέρη Μποχωρίδη. Ο 19χρονος γκαρντ, που πραγματοποίησε νωρίτερα το καλοκαίρι πολύ καλές εμφανίσεις με την Εθνική Νέων Ανδρών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Εσθονίας, θα αναχωρήσει αύριο (16/08) από τη Θεσσαλονίκη για την Κρήτη, προκειμένου να ενσωματωθεί με τους υπόλοιπους διεθνείς.

Η ελληνική αποστολή έχει στις τάξεις της και το Δημήτρη Κατσίβελη, που τραυματίστηκε στην προπόνηση στο ΟΑΚΑ και δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί, όχι όμως και το Στράτο Περπέρογλου ο οποίος εξαιτίας προσωπικού θέματος θα μεταβεί στο νησί το πρωί του Σαββάτου (17/08).

Η Ελλάδα θα δώσει στο κλειστό Δύο Αοράκια, στη Νέα Αλικαρνασσό, δύο φιλικές αναμετρήσεις κόντρα στην Εθνική Μεγάλης Βρετανίας και το Πανεπιστήμιο Φλόριντα, στη μνήμη του Γιώργου Κολοκυθά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...