Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Σταυρόπουλος: «Μεγάλη τιμή για τον Ολυμπιακό»

Τιμή αισθάνονται στον Ολυμπιακό για την κλήση τους στο Διηπειρωτικό Κύπελλο, το οποίο θα αναβιώσει φέτος ύστερα από 17 χρόνια.

Οι Πειραιώτες θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τη βραζιλιάνικη Πινέιρος Σκάι σε διπλούς αγώνες που θα γίνουν στη Βραζιλία. Ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος, χαιρέτησε την πρωτοβουλία, χαρακτηρίζοντάς την πολύ σημαντική για το παγκόσμιο μπάσκετ.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Η μπασκετική οικογένεια ενώνεται ξανά για αυτό το σημαντικό γεγονός που θα διεξαχθεί στη Βραζιλία κι ελπίζουμε όλοι οι Αμερικανοί φίλαθλοι να μας γνωρίσουν καλύτερα και να απολαύσουν το στιλ μπάσκετ που παίζουμε. Η παρουσία μας σε μια τόσο σημαντική στιγμή για το μπάσκετ είναι μεγάλη τιμή. Ο Ολυμπιακός πέτυχε κάτι ιστορικό τα τελευταία δύο χρόνια κι αυτά τα παιχνίδια στη Βραζιλία είναι το επόμενο βήμα σε μια μεγάλη προσπάθεια που γίνεται. Η Ευρωλίγκα και η Διεθνής Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης συγχαίρουν την πρωτοβουλία. Είμαι σίγουρος πως αυτά τα παιχνίδια θα αποτελέσουν ένα πολύ σημαντικό γεγονός για ολόκληρο τον κόσμο»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...