Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

«Φρένο» στους φίλους του Αρη

Απαγόρευση μετακίνησεις στους οπαδούς τους Αρη από τον Γιάννη Ανδριανό

Χωρίς την παρουσία των οπαδών του θα αγωνιστεί ο Αρης στη Ριζόυπολη την Κυριακή (18/08), με τον Απόλλωνα Σμύρνης, για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, μετά την απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε την Τετάρτη (14/08) ο Υφυπουργός Γιάννης Ανδριανός, δεν θα διατεθούν εισιτήρια στην ομάδα της Θεσσαλονίκης για λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Η ανακοίνωση:

«Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός, ύστερα από εισήγηση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής και γνώμη της ΔΕΑΒ, αποφάσισε:

Την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών της ΠΑΕ ΑΡΗΣ στο γήπεδο ΡΙΖΟΥΠΟΛΗΣ «Γ. ΚΑΜΑΡΑΣ» κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 18-08-2013 μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΠΑΕ ΑΡΗΣ για το πρωτάθλημα SUPER LEAGUE της Αγωνιστικής Περιόδου 2013-2014 για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας. Την απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων στους οπαδούς της ΠΑΕ ΑΡΗΣ για τον ανωτέρω αγώνα, ομοίως για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...