Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Δέλλας: «Μαρκάρετε έξυπνα και μην κάνετε λάθη»

«Να ξέρετε και να έχετε συνεχώς στο μυαλό σας, πως κάθε δική μας επίθεση, μπορεί να γίνει αντεπίθεση του αντιπάλου», τόνισε στους παίκτες της ΑΕΚ ο 37χρονος προπονητής


Έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας και τη σωστή ανάπτυξη της ομάδας έδωσε ο Τραϊανός Δέλλας στην πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ εν όψει του απογευματινού (18:00) αγώνα με την Α.Ε. Διμηνίου.

«Να ξέρετε και να έχετε συνεχώς στο μυαλό σας, πως κάθε δική μας επίθεση, μπορεί να γίνει αντεπίθεση του αντιπάλου. Να θυμάστε πως αυτοί (οι αντίπαλοι) θα τρέφονται από τα δικά μας λάθη», τόνισε αρχικά ο 37χρονος προπονητής.

Στη συνέχεια, τούς έδειξε πως πρέπει να κυκλοφορεί η μπάλα, ζητώντας από τους παίκτες να βάζουν σε… δίλημμα τους αντιπάλους τους για την επόμενη κίνησή της. Δηλαδή, να μαρκάρουν τον παίκτη που έχει την μπάλα ή να μαντέψουν την επόμενη κίνησή του.

«Κάποιες φορές πρέπει να παίζουμε με μία ή με δύο μπαλιές. Άλλες φορές πρέπει να επιλέξετε πότε θα προχωρήσετε μπροστά. Τα παιχνίδια που κάνουμε στο δίτερμα σας δίνω το ελεύθερο, και όχι με μία ή με δύο επαφές. Δεν θέλω να σας περιορίσω, αλλά όχι κατάχρηση», τούς είπε στη συνέχεια ο νεαρός τεχνικός.

Απών και σήμερα ήταν ο Μιχάλης Παυλής, ο οποίος είναι κρυωμένος και το ιατρικό επιτελείο σε συνεργασία με τον τεχνικό τιμ αποφάσισαν να τον προφυλάξουν. Επίσης, δεν υπολογίζεται για το απογευματινό φιλικό.

Από εκεί και πέρα, ο Δέλλας στο τελευταίο κομμάτι της προπόνησης δούλεψε στις στημένες φάσεις. Συγκεκριμένα, οι «κιτρινόμαυροι» για περίπου δέκα λεπτά επιδόθηκαν σε ασκήσεις στα κόρνερ, δουλεύοντας αρκετές κομπίνες.

Πριν από τις στημένες φάσεις, ο 37χρονος προπονητής δοκίμασε δύο συστήματα εν όψει του φιλικού με την Α.Ε. Διμηνίου. Πρόκειται για το 4-2-3-1 και το 4-3-3.

Στη μία ομάδα ήταν οι Ντούμπερετ, Τζανετόπουλος, Τσουκαλάς, Τσουμάγκας, Κορδέρο, Γεωργέας, Ράμα, Δηγκιόκας, και Μπρέσεβιτς. Από την άλλη πλευρά έπαιξαξν οι Τσούπρος, Σταθάκης, Αργυρίου, Ρόβας, Ανάκογλου, Κάτσικας, Παληαρούτας, Τζάθας και Τσεβάς.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...