Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Χάντμπολ - ΑΕΚ: Μαθαίνει αντίπαλο στην Ευρώπη

Τον αντίπαλό της στον 3ο γύρο του EHF Cup μαθαίνει η ΑΕΚ με την κλήρωση να είναι την Τρίτη (22/10, 12:00) στα γραφεία της EHF στην Βιέννη και τους αγώνες να διεξάγονται στις 23 ή 24 Νοεμβρίου και 30 Νοεμβρίου ή 1η Δεκεμβρίου 2013.

Η Ένωση βρίσκεται στο γκρουπ των ισχυρών. Από αυτά τα ματς θα προκύψουν οι 16 ομάδες που θα προκριθούν στους ομίλους της διοργάνωσης. Συνολικά στην κληρωτίδα θα μπουν 32 ομάδες από 20 διαφορετικές χώρες.

Η ΑΕΚ θα βρει απέναντι της μία ομάδα από το 2ο γκρουπ δυναμικότητας το οποίο απαρτίζουν οι παρακάτω σύλλογοι: Σούργκο (Ουγγαρία), Κάουστικ (Ρωσία), Σκιέρν (Δανία), Μέσχκοφ Μπρεστ (Λευκορωσία), Νέξε (Κροατία), Λίγκι (Σουηδία), Μπακάου (Ρουμανία), Πόρετς (Κροατία), Μπενφίκα (Πορτογαλία), Σαμπερί (Γαλλία), Σαφχάουζεν (Ελβετία), Μορς (Δανία), Άρενταλ (Νορβηγία), Ζόμιμακ (ΠΓΔΜ), Ναντ (Γαλλία), Μάριμπορ (Σλοβενία).

Στο 1ο γκρουπ μαζί με την ΑΕΚ βρίσκονται οι: Ζέγκεντ (Ουγγαρία), Μονπελιέ (Γαλλία), Φούχσε (Γερμανία), Ανόβερο (Γερμανία), Τατράν Πρεσόφ (Σλοβακία), Βοιβοντίνα (Σερβία), Κονστάντζα (Ρουμανία), Αντεμάρ Λεόν (Ισπανία), Αλφα Χαρντ (Αυστρία), Έλβερουμ (Νορβηγία), Άαρχους (Δανία), Κρίστιανσταντ (Σουηδία), Μπεσίκτας (Τουρκία), Σπόρτα Χλόχλοβετς (Σλοβακία), Σπόρτινγκ (Πορτογαλία).

«Θα παίξουμε στα ίσια την πρόκριση»

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιάννης Αρβανίτης, σχολίασε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ: «Καταρχήν όλες οι ομάδες είναι δύσκολες και προέρχονται από χώρες παραδοσιακά ισχυρές στο χάντμπολ.

Όλες θα είναι ανταγωνιστικές και με όλες θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Σίγουρα υπάρχουν κάποιες ομάδες όπως η Σαμπερί, η Ναντ, η Σαφχάουζεν που έχουν μία μεγαλύτερη δυναμική, αλλά σε γενικές γραμμές όλες είναι ομάδες επιπέδου και για αυτό δεν έχουμε καμία προτίμηση.

Σε κάθε περίπτωση όποιος και να είναι ο αντίπαλος εμείς θα παίξουμε στα ίσια την πρόκριση. Έχουμε μεγάλες πιθανότητες και θα τις εξαντλήσουμε όλες».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...