Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Γεγονός η συνεργασία Ολυμπιακού και Unicef

Βαγγέλης Μαρινάκης, Κριστιάν Καρεμπέ και Λάμπρος Κανελόπουλος παρουσίασαν την συνεργασία των δύο πλευρών
Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ανακοίνωσε την επίσημη συνεργασία των “ερυθρολεύκων” με την Unicef. “Να συγκεντρωθούν 2 εκατ. ευρώ”, είναι ο στόχος του Ολυμπιακού σύμφωνα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Στο Καραϊσκάκη στην αίθουσα V'Ammos έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας (21/10) η κοινή συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού και της Unicef.

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών ανέφερε ότι στόχος είναι να συγκεντρωθούν τουλάχιστον δύο εκατ. ευρώ από αυτή την προσπάθεια, προκειμένου να εμβολιαστούν 50.000 παιδιά στην Ελλάδα και τον κόσμο, ενώ ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει την φιλανθρωπική του δράση μέσω του «Olympiakos foundation».

«Με μεγάλη χαρά καλωσορίζω τον πρόεδρο της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της Unicef, κ. Κανελλόπουλο, τους εκπροσώπους της και φυσικά όλους εσάς. Η έναρξη αυτής της συνεργασίας είναι πολύ σημαντική για τη χώρα μας. Ο Ολυμπιακός, ο μεγαλύτερος αθλητικός οργανισμός της Ελλάδας, η ταυτότητα των μισών Ελλήνων, θα προσφέρει ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά της Ελλάδας και ολόκληρου του κόσμου. Στα επόμενα δύο τουλάχιστον χρόνια έχουμε αναλάβει την ευθύνη να συγκεντρώσουμε περισσότερα από 2 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, θα υπάρξει βοήθεια μέσω του Olympiacos Foundation. Η συνεργασία μας με τη έχει διπλό μήνυμα: να σταθούμε όλοι στα παιδιά που τους λείπουν τα βασικά, το φαγητό και τα φάρμακα. Με τη βοήθεια του Ολυμπιακού θα εμβολιαστούν 50.000 παιδιά, εκ των οποίων ορισμένα και στην Ελλάδα. Ταυτόχρονα, με τη συνεργασία στέλνουμε ένα μήνυμα ότι δεν υπάρχει η Ελλάδα μόνο της κρίσης, αλλά η Ελλάδα που απλώνει το χέρι και βοηθάει. Το θεωρώ σημαντικό ότι η Ελλάδα δεν ζητάει μόνο βοήθεια, αλλά μπορεί να δώσει κιόλας, αρκεί να το θέλει. Ελπίζουμε να μας ακολουθήσουν και άλλοι σε αυτό τον δρόμο. Καλώ κάθε Έλληνα να κάνουμε ένα καλύτερο αύριο για τους Έλληνες και ολόκληρο τον κόσμο. Σας περιμένουμε όλους δίπλα μας και πιστεύουμε ότι θα την κερδίσουμε αυτή την προσπάθεια. Ο Ολυμπιακός έχει μία παράδοση να κερδίζει και πιστεύουμε ότι θα κερδίσουμε και αυτό το στοίχημα».

Ο κ. Κανελλόπουλος εξήρε την δράση του Ολυμπιακού που υπερβαίνει τα όρια της αντιπαλότητας στον αθλητισμό και κάλεσε όλους τους Ελληνες να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια, ενώ ο Κριστιάν Καρεμπέ τόνισε ότι τα παιδιά μας αξίζουν ένα καλύτερο μέλλον το οποίο οικοδομείται με τέτοιες ενέργειες.

Στο τέλος της εκδήλωσης, η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε τις νέες φανέλες με το λογότυπο της Unicef.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...