Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ - Διεκδικεί την «Χρυσή Μπάλα» ο Φουστέρ

Κριστιάνο Ρονάλντο, Φρανκ Ριμπέρι και Λιονέλ Μέσι θα διεκδικήσουν την "Χρυσή Μπάλα" στις αρχές του Γενάρη για τον κορυφαίο παίκτη του 2013.


Εντούτοις, τη δική τους "Χρυσή Μπάλα" δίνουν και οι Ισπανοί και υπάρχει και... ελληνικό ενδιαφέρον.

Ο λόγος;


Μα δεν είναι άλλος από την παρουσία του Νταβίντ Φουστέρ μεταξύ των υποψηφίων, με τους Ισπανούς να βάζουν δημοψήφισμα στους οπαδούς, προκειμένου αυτοί να ψηφίσουν τον κορυφαίο Ισπανό της χρονιάς απ' όσους αγωνίζονται σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης, αλλά με την προϋπόθεση να έχουν γεννηθεί στην περιοχή της Βαλένθια.

Η τελική λίστα των 32 υποψηφίων θα ανακοινωθεί το Σάββατο, με την ιστοσελίδα "Superdeporte.es" να έχει αποκαλύψει κάποια ονόματα παικτών και ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και ο Ισπανός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού.

Πέρυσι, είχαν συμμετάσχει πάνω από 2.000 άτομα στο δημοψήφισμα και νικητής αναδείχτηκε ο Ρομπέρτο Σολδάδο, ο οποίος έπαιζε στη Βαλένθια και πλέον ανήκει στην Τότεναμ, η οποία τον αγόρασε έναντι 30 εκ. ευρώ.

Φέτος είναι ξανά υποψήφιος ο Φουστέρ μαζί με άλλα μεγάλα "αστέρια" της περιοχής και σίγουρα αποτελεί μεγάλη τιμή τόσο για τον ίδιο όσο και για τον Ολυμπιακό, ο οποίος διαθέτει ένα τέτοιο "πολυεργαλείο" στις τάξεις του από το 2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...