Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

«Κόλπο γκρόσο» με Λασινά Τραορέ ο ΠΑΟΚ!

Τη μεταγραφική έκπληξη με την απόκτηση του Λασινά Τραορέ επιχειρεί να κάνει ο ΠΑΟΚ - Ποια τα δυνατά χαρτιά του «Δικεφάλου» για τον θηριώδη Ιβοριανό φορ της Ανζί


Μια μεταγραφή που αν πραγματοποιηθεί θα τον ισχυροποιήσει αφάνταστα για το υπόλοιπο της σεζόν επιχειρεί να κάνει ο ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» προσπαθεί να αποκτήσει τον Λασινά Τραορέ και έχει αρκετά δυνατά χαρτιά στη διάθεσή του για να τα καταφέρει.


Όχι ασφαλώς ότι πρόκειται για εύκολη υπόθεση… Ο 23χρονος Ιβοριανός φορ, που βλέπει τον κόσμο από τα 2,03μ. (!), ήταν παρτενέρ του Σαμουέλ Ετό στην Ανζί και αποτελεί το μεγαλύτερο όνομα που έχει απομείνει στην ομάδα μετά την αποχώρηση του Σουλεϊμάν Κερίμοφ. Για την απόκτησή του από την Κουμπάν είχαν δαπανηθεί 18 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2012, ενώ η τιμή του τώρα υπολογίζεται κοντά στα 15 εκατ. ευρώ.

Ασφαλώς ο ΠΑΟΚ δεν επιχειρεί να τον αγοράσει, ωστόσο ο Τραορέ είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στη Μονακό και οι Θεσσαλονικείς θα προσπαθήσουν να τον πάρουν δανεικό μέσω αυτής μέχρι το καλοκαίρι. Ο Τραορέ δύσκολα θα βρει θέση στο Πριγκιπάτο όσο υπάρχει εκεί ο Ρανταμέλ Φαλκάο, ενώ και ο ίδιος θέλει να αγωνίζεται για να βρεθεί σε τοπ φόρμα εν όψει Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Παίζοντας στη Σούπερ Λίγκα θα είναι διαρκώς στο στόχαστρο του ομοσπονδιακού του προπονητή, μιας και η Ελλάδα είναι αντίπαλος της Ακτής Ελεφαντοστού στο Μουντιάλ. «Όπλα» του ΠΑΟΚ είναι επίσης οι διασυνδέσεις του Ιβάν Σαββίδη και του Γκέρμαν Τσιστιακόφ με τη ρωσική αγορά και την Ανζί, όπως και με τον ατζέντη και… πνευματικό πατέρα του Τραορέ, Ντμίτρι Σέλουκ. Ο τελευταίος θεωρεί δεδομένη τη συμφωνία με τη Μονακό, αποκλείει το ενδεχόμενο παραμονής του πελάτη του στη Ρωσία και μένει να φανεί αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να επωφεληθεί από αυτό το ντόμινο και να κάνει δικό του, έστω και για το δεύτερο μισό της σεζόν, τον Τραορέ.

Την περασμένη σεζόν ο Τραορέ είχε 17 γκολ σε 38 συμμετοχές, ενώ φέτος έχει σκοράρει μια φορά σε επτά ματς.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...