Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

VIDEO - “Άσφαιροι” στο ΟΑΚΑ - Πρώτη ισοπαλία για Καλλονή

“Λευκά” Χριστούγεννα για Καλλονή και Εργοτέλης, που έμειναν στο 0-0 στο ΟΑΚΑ, αποτέλεσμα που τους κρατά σε απόσταση ασφαλείας από τις τελευταίες θέσης της βαθμολογίας. 


Πρώτη ισοπαλία για τους νησιώτες με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου

Το πρώτο ημίχρονο ήταν “γεμάτο” από πλευράς φάσεων, με τις δυο ομάδες να μην κλείνονται στην άμυνα τους. 


Η καλλονή ήταν αυτή που είχε την κατοχή της μπάλας, έχοντας για καλύτερη ευκαιρία στο 44' με τον Περόνε να μην μπορεί να κερδίσει τον Καβουσάκη. Ο Εργοτέλης ήταν πολύ κινητικός στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ και κάθε αντεπίθεση του ήταν επικίνδυνη. Οι Κρητικοί έφτασαν περισσότερες φορές κοντά στο γκολ (3-6 ι “τελικές”), με τον Ρομάνο να “σημαδεύει” στο 34' το δοκάρι του Σιδεράκη

Η Καλλονή μπήκε πιο δραστήρια στην επανάληψη, ήταν σαφώς πιο βελτιωμένη, αλλά ο Εργοτέλης άντεξε στην πίεση των νησιωτών, ενώ έχασε και μεγάλη ευκαιρία στο 70', με τον Σιδεράκη να κρατά το “μηδέν” στο τετ-α-τετ με τον Διαμαντάκο. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το σφύριγμα της λήξης, με τις ομάδες να δείχνουν ικανοποιημένες στο τέλος, στην πρώτη ισοπαλία των γηπεδούχων στο πρωτάθλημα.

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ: Σιδεράκης, Αναστασιάδης, Λεάντρο, Ποντάνι, Χωριανόπουλος, Άλβες, Γιούκαρης, Λεοζίνιο (71’ Ντάμπος), Μανούσος (76’ Καζάκης), Γιονάν (60’ Ντος Σάντος), Περόνε

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Καβουσάκης, Πίτσος, Σαρρής, Καρντόζο, Μπουχαλάκης (81’ Χαντί), Τζανακάκης, Μεχία, Μπαντιμπανγκά, Αναστασάκος, Ρομάνο (91’ Κοζορώνης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...