Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Μπάγεβιτς: «Καμία μέρα χαμένη για το γήπεδο»

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς επανέλαβε για ακόμα μία φορά πως το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια θα πραγματοποιηθεί.


Όπως είναι φυσικό από τα θέματα που πρωταγωνιστούν στην επικαιρότητα της ΑΕΚ είναι η κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, μιλώντας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για τα Χριστούγεννα της ΑΕΚ, υποστήριξε πως από τη στιγμή που ο Δημήτρης Μελισσανίδης ξεκίνησε την προσπάθεια για το γήπεδο, τότε αυτό θα πραγματοποιηθεί.


«Σε αυτή τη χρονιά που φεύγει έγινε το χειρότερο. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα άλλο. Πιστεύω ότι τώρα όμως υπάρχει προοπτική. Πρέπει να συνεχίσουμε και να κάνουμε αυτά που χρειάζονται ώστε να ανέβουμε πρώτα στη Β" κατηγορία και μετά να επιστρέψουμε. Εύχομαι ευτυχία, αγάπη και ο νέος χρόνος να είναι πιο καλός και πιο αισιόδοξος για όλο τον κόσμο για να τους βοηθήσει στις δυσκολίες που περνάνε», είπε αρχικά για να καταλήξει αναφορικά με το γηπεδικό:

«Από την πρώτη στιγμή αυτό που έχουμε πει και που έχει πει ο κ. Μελισσανίδης, ισχύει και δεν έχει χαθεί καμία μέρα. Είμαστε στο σωστό δρόμο, καλά και δυνατά θα έλεγα και περιμένουμε το πρώτο βήμα που θα γίνει τον καινούριο χρόνο. Δεν ξέρω αν θα είναι σύντομα, αλλά μόλις αρχίσει θα είμαστε ακόμα πιο κοντά στην επιστροφή στο σπίτι μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...