Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Ήττα-ντροπή για την ΑΕΚ


Εκτός ημιτελικών του κυπέλλου της Γ’ Εθνικής έμεινε η ΑΕΚ μετά την ήττα-σοκ με 2-0 από τον Αγροτικό Αστέρα στο Καυτανζόγλειο. 


Η «Ένωση», μετά από μια τραγική εμφάνιση, γνώρισε την ήττα στην παράταση με γκολ των Κρυστάλη (106’) και Λαζαρίδη (109’) μπροστά σε 3.500 φίλους της που ταξίδεψαν μέχρι την συμπρωτεύουσα.

 Ενα αποτέλεσμα σοκ για την ομάδα, μια ήττα που σφραγίζει τη χειρότερη χρονιά της ιστορίας της ΑΕΚ. Μετά τον υποβιβασμό, ήρθε και ο αποκλεισμός από το Κύπελλο Γ' εθνικής.

Ολα κρίθηκαν στην παράταση. Στο 106' ο Κρυστάλλης έκανε το 1-0 και στο 109' ο Λαζαρίδης σημείωσε το 2-0, περνώντας όποιον παίκτη βρήκε μπροστά του.

Η ΑΕΚ δεν έπιασε καλή απόδοση και ο αποκλεισμός ήρθε ως κάτι το φυσιολογικό. Ο Αγροτικός Αστέρας πάλεψε πολύ, ζήτησε τη νίκη και την πήρε πανάξια.

Διαιτητής: Γκράνας.

Κίτρινες: Θεοδωρίδης, Σαμουηλίδης, Κουκουλέκης, Πλατέλλας, Γεωργέας.

Κόκκινη: Γεωργιάδης( στο 11' με δεύτερη κίτρινη κάρτα).

Αγροτικός Αστέρας: Ταταρίδης, Καραντασιάδης(75' Κρυστάλλης), Τριανταφυλλίδης, Γεωργιάδης, Γκέρμαν, Σαμουηλίδης, Χατζηλιάδης, Θεοδωρίδης(58' Παπαδόπουλος), Αθανασιάδης(46' Κουκουλέκης), Βελλίνης, Λαζαρίδης.

ΑΕΚ: Καραγκιολίδης, Γεωργέας, Πεταυράκης, Ρόβας, Τσιρίλο, Κορδέρο, Ανάκογλου, Γροντής(80' Τσεβάς), Πλατέλλας, Ντακόλ(46' Αργυρίου), Μπρέσεβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...