Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

ΗΡΑΚΛΗΣ: Αντίστροφή μέτρηση για Χενταγιάτι

Αντίστροφα μετρούν στον Ηρακλή, για την έλευση των ανθρώπων του Χοσεΐν Χενταγιάτι ή ακόμα και του ίδιου στη Θεσσαλονίκη. 


Οι εκπρόσωποι του Ιρανού επιχειρηματία αναμένεται να βρίσκονται στην Ελλάδα την Παρασκευή, με την ελπίδα όλων στις τάξεις του «Γηραιού», ότι η υπόθεση θα τελειώσει θετικά και η ομάδα θα αλλάξει σελίδα.



Η οριστική συμφωνία με τον Χενταγιάτι κρίνεται παραπάνω από αναγκαία τη δεδομένη χρονική στιγμή στον Ηρακλή, αφού οι υποχρεώσεις των «κυανολεύκων» τρέχουν, κυρίως απέναντι στο υπάρχον ρόστερ. Ο Θεόδωρος Παπαδόπουλος έχει ξεκαθαρίσει ότι αδυνατεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που υπάρχουν αυτήν τη στιγμή. Ωστόσο, τις τελευταίες μέρες δόθηκαν κάποια χρήματα στους παίκτες, που δεν έφυγαν με άδεια χέρια τελικά για τις γιορτές των Χριστουγέννων, αφού ελλόχευε και ο κίνδυνος κάποιοι να μην επιστρέψουν μετά τις μέρες των γιορτών, λόγω των οφειλών.

Πριν από την αναχώρησή τους, όλοι προμηθεύτηκαν ειδικό πρόγραμμα συντήρησης, που ετοίμασε ο Γκιγέρμο Ογιος, προκειμένου να μη βγουν εκτός ρυθμού, εν όψει της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί, με τον Σάββα Σιατραβάνη να ελπίζει σε επίτευξη του στόχου της ανόδου. «Εύχομαι το νέο έτος να είναι η αρχή μίας ένδοξης πορείας του Ηρακλή στη Σούπερ Λιγκ. Αυτός είναι ο στόχος μας. Γι' αυτό θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις», είπε σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «blue arena» ο μεσοεπιθετικός του Ηρακλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...