Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Δυσκολεύει η παραμονή του Ρομπέρτο!

Την ώρα που οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού εμφανίζονταν συγκρατημένα αισιόδοξη για παραμονή του Ρομπέρτο στο λιμάνι ήρθαν οι δηλώσεις του Χοσέ Λουίς Πέρεθ Καμινέρο να αλλάξουν άρδην το κλίμα.


Ο αθλητικός διευθυντής της Ατλέτικο Μαδρίτης χαρακτήρισε παίκτη υψηλού επιπέδου τον Ρομπέρτο, παίκτη που μπορεί να σταθεί σε ομάδα επιπέδου  Ατλέτικο.


«Πιστεύουμε πολύ στον Ρομπέρτο και στις ικανότητές του. Έχει αποδείξει πως είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο. Στο επίπεδο της Ατλέτικο.

Κανένας δεν μπορεί να αμφιβάλλει για εκείνον. Δεν μπορεί να αμφισβητηθεί πως κάνει μία τρομερή σεζόν. Μία εξαιρετική χρονιά με τον Ολυμπιακό. Τον τσεκάρουμε συνέχεια, τον παρατηρούμε και τον έχουμε από πολύ κοντά και λόγω της χρονιάς που κάνει.

Η ομάδα του πέρασε στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ λόγω των αποκρούσεών του. Ο Ρομπέρτο για εμάς είναι μία πολύ σοβαρή και μεγάλη επένδυση.

Τον εμπιστευόμαστε απόλυτα, τον πιστεύουμε στο 100% και θεωρούμε πως είναι στο επίπεδο που απαιτείται για να είναι μαζί μας. Για να είναι ξανά στην ομάδα μας» σχολίασε ο αθλητικός διευθυντής των «ροχιμπλάνκος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...