Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Εντονο φλερτ του Αρη με τον Γιαννάκη

Κλειδί στην επαφή με τον «δράκο» η στάση που θα κρατήσει η Ομοσπονδία της Κίνας

Πέρασαν σχεδόν 7 μήνες από την ημέρα που ο Παναγιώτης Γιαννάκης επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, για να τιμήσει τον Νίκο Γκάλη, και γνώρισε την αποθέωση από τους φιλάθλους του Αρη, ως ανταμοιβή για τις μέρες δόξας που χάρισε, ως πλέϊ μέϊκερ, στους κίτρινους. Αυτή τη φορά, ο Λευτέρης Αρβανίτης επιχειρεί να έρθει σε συμφωνία με τον «δράκο», προκειμένου ν'αναλάβει χεντ κόουτς της ομάδας, μετά την αποχώρηση του Βαγγέλη Αγγέλου. Ποινή μίας αγωνιστικής επιβλήθηκε στον Αρη για τις απρέπειες των οπαδών του στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Γιαννάκης αντιμετωπίζει θετικά την προοπτική να αναλάβει τον Αρη, παράλληλα με την απασχόλησή του στην εθνική ομάδα της Κίνας (ελπίζει σε wild card, για να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2014), αλλά για να συμβεί αυτό πρέπει να πειστούν και οι Κινέζοι παράγοντες, που έχουν "δέσει" τον 55χρονο τεχνικό με ισχυρό συμβόλαιο. Ο δε πρόεδρος της ελληνικής ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης, θεωρεί πως μία συμφωνία με τον Γιαννάκη θα αποφέρει πολλαπλά οφέλη στο σύλλογο, γι' αυτό και είναι διατεθειμένος να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια στις επαφές που ξεκίνησε, αμέσως μετά την αποχώρηση του Βαγγέλη Αγγέλου από τη Θεσσαλονίκη, με προορισμό την Κωνσταντινούπολη και την Αναντολού Εφές.
Το δε κακό μαντάτο της Δευτέρας (30/12), για τον Αρη, ήταν ο αποκλεισμός της έδρας του για μία αγωνιστική, συν πρόστιμο 12.900 ευρώ, για ορισμένες ακρότητες των οπαδών του στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, με αντίπαλο τον Πανιώνιο, στις 22 Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά η απόφαση του αθλητικού δικαστή:
Επιβάλλεται στην ΑΡΗΣ ΚΑΕ:
α) για παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας (ρίψη αντικειμένων, για ανάρμοστη συμπεριφορά φιλάθλου προς αθλητή της β΄ ομάδος και πυροδότηση πυρσών) πρόστιμο 2.200,00€,
β) για ρίψη αντικειμένων επικίνδυνων για την σωματική ακεραιότητα παικτών, διαιτητών, παραγόντων κλπ. (κροτίδων που παράγουν ήχο και φως) εντός του αγωνιστικού χώρου, ποινή αποκλεισμού μιας (1) αγωνιστικής ημέρας και πρόστιμο 10.000,00€ και
γ) για τα υβριστικά συνθήματα με αποδέκτες μη φυσικά πρόσωπα που δεν συνιστούσαν προσβολή εθνικών συμβόλων, πρόστιμο 700,00€, κατά τον αγώνα Κυπέλλου με τoν ομάδα ΠΑΝΙΩΝΙΟ της 22-12-2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...