Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Στην κορυφαία ενδεκάδα της Bundesliga ο Παπασταθόπουλος

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος συγκαταλέγεται στην κορυφαία ενδεκάδα της Bundesliga του 1ου γύρου για την ιστοσελίδα "Goal.com" και μάλιστα χαρακτηρίζεται "βράχος της Μπορούσια" από τον συντάκτη της λίστας.


Ο Έλληνας αμυντικός αναπλήρωσε επάξια τα κενά πότε του Ματς Χούμελς, πότε του Νέβεν Σούμποτιτς και πότε και των δύο στο κέντρο της άμυνας της Ντόρτμουντ, η οποία επλήγη φέτος από τραυματισμούς.



Ο Γίργκεν Κλοπ που εισηγήθηκε την απόκτησή του από τη Βέρντερ Βρέμης το καλοκαίρι στηρίχθηκε σχεδόν αποκλειστικά στον Έλληνα στόπερ, ο οποίος ήταν ο μοναδικός κανονικός αμυντικός για το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν.


Ο Κέβιν Γκρόσκροϊτς, ο κατά συνθήκη δεξιός μπακ λόγω του τραυματισμού του Γιούκας Πίστσεκ, βρίσκεται κι αυτός στην κορυφαία ενδεκάδα, η οποία -όπως είναι φυσιολογικό- απαρτίζεται κυρίως από παίκτες της Μπάγερν Μονάχου.

Οι Τζερόμ Μπόατενγκ και Ντάβιντ Αλάμπα συμπληρώνουν την τετράδα της άμυνας, οι Φίλιπ Λαμ, Τόνι Κρόος, Άριεν Ρόμπεν και Φρανκ Ριμπερί βρίσκονται πιο μπροστά, ενώ τη... διαφορά κάνουν ο Μπερντ Λένο στο τέρμα και ο Σίντνεϊ Σαμ (αμφότεροι της Λεβερκούζεν) πίσω από Άντριαν Ράμος (Χέρτα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...