Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Παναθηναϊκός: «Ψάχτηκε» για Ρόζενμπεργκ

Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Μάρκους Ρόζενμπεργκ αποκαλύπτει σήμερα η SportDay, όμως ο Σουηδός φορ είναι ιδιαίτερα «αλμυρός» για τα δεδομένα της ΠΑΕ

Τον παίκτη που θα καλύψει το κενό που άφησε ο Λουτσιάνο Φιγκερόα με την μεταγραφή του στην Τζοχόρ Νταρούλ Τακζίμ ψάχνουν στον Παναθηναϊκό και ήδη ο Νίκος Νταμπίζας είχε αρκετές επαφές.

Μία από αυτές, όπως αποκαλύπτει σήμερα η SportDay, αφορούσε τον Μάρκους Ρόζενμπεργκ.

Πρόκειται για τον Σουηδό επιθετικό που ανήκει στην Γουέστ Μπρομ και έχει αγωνιστεί, επίσης, σε Μάλμε, Άγιαξ, Βέρντερ και Σανταντέρ.

Το θέμα, όμως, είναι ότι ο 31χρονος φορ έχει χάσει τη θέση του στην αγγλική ομάδα και ψάχνει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο διεθνής άσος προτάθηκε στο «τριφύλλι» και οι ιθύνοντες του συλλόγου ασχολήθηκαν ζεστά με την συγκεκριμένη περίπτωση.

Οι απαιτήσεις, όμως του Ρόζενμπεργκ δεν εναρμονίζονταν με την οικονομική κατάσταση της «πράσινης» ΠΑΕ και θεωρείται απίθανο να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Υπάρχει, όμως, μία πολύ μικρή πιθανότητα, αν ο Παναθηναϊκός δεν βρει αυτό που θέλει και ο Σουηδός ομάδα για να συνεχίσει, οι δύο πλευρές να ρίξουν λίγο… νερό στο κρασί τους και να συνεργαστούν.

Την ίδια ώρα, ο Νίκος Νταμπίζας φέρεται να βρίσκεται σε επαφή με τρεις υποψήφιους στόχους από το εξωτερικό (Ευρωπαίοι και Λάτιν) για την ενίσχυση της επίθεσης του «τριφυλλιού». Πρόκειται για έναν βασικό στόχο και δύο εναλλακτικές λύσεις, αν δεν προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις με τον πρώτο.

Εκείνο που ψάχνουν οι «πράσινοι» είναι περιπτώσεις… Μπεργκ. Δηλαδή, ποδοσφαιριστές με αξία, που έχουν χάσει τη θέση τους στην ενδεκάδα τη φετινή περίοδο, λόγω απόκτησης άλλου επιθετικού από την ομάδα τους και θέλουν να ενεργοποιηθούν πάλι με στόχο να επιστρέψουν στην Εθνική ομάδα της χώρας τους.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...