Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

ΠΑΟΚ: Πού «κολλάει» η μεταγραφή του Μάρτενς

Μόνο ένα… εμπόδιο φαίνεται πως υπάρχει για την μεταγραφή του Μάαρτεν Μαρτενς στον ΠΑΟΚ

Δεδομένη είναι η συμφωνία της διοίκησης του ΠΑΟΚ με τον Μάαρτεν Μαρτενς για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της ομάδας μέσα στον Γενάρη.

Αν και η Άλκμααρ υποστηρίζει πως δεν έχει καμία πρόταση για τον Βέλγο μεσοεπιθετικό, ενώ δεν φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα στο οικονομικό.

Ο 29χρονος παίκτης μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και με ένα μικρό αντίτιμο μπορεί να γίνει η «δουλειά», η υπόθεση φαίνεται πως… κολλάει στο γεγονός ότι ο ολλανδικός σύλλογος καλείται να τον αντικαταστήσει μέσα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Σημαντικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις θα παίξει και η επιθυμία του Μαρτενς, ο οποίος έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Θεσσαλονικείς για συμβόλαιο 2,5 ετών για ένα ποσό που αγγίζει τα 700.000 ευρώ.

Όσον αφορά τώρα την υπόθεση του Μαντούρο, η σχέσεις του με την διοίκηση της Σεβίλλης δεν είναι οι καλύτερες δυνατές και σε δηλώσεις που έκανε πρόσφατα εκφράζει την αισιοδοξία πως μπορεί να μείνει ελεύθερος το χειμώνα.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι φέτος έχει παίξει μόλις σε έναν αγώνα και θέλει να συνεχίσει άλλη ομάδα την καριέρα του. Από την πλευρά τους, στον «Δικέφαλο του Βορρά» παρακολουθούν διακριτικά τη συγκεκριμένη περίπτωση και περιμένουν τις εξελίξεις για να κινηθούν ανάλογα.

Εν τω μεταξύ, ο μάνατζερ του Εγιόνγκ Ενόχ υποστηρίζει πως αυτή τη στιγμή είναι πιο πιθανός ο δανεισμός του πελάτη του από τον Άγιαξ και θα τοποθετηθεί μία οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...