Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Άδειο το ΟΑΚΑ στο ντέρμπι των αιωνίων στην πρεμιέρα του β’ γύρου;

Σχεδόν βέβαιη η τιμωρία της έδρας των πρασίνων


Σκιά στη μεγάλη χθεσινή πρόκριση του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού, αποτέλεσε η συμπεριφορά μερίδας οπαδών των γηπεδούχων. Οι πράσινοι πέρασαν στο τελικό κυπέλλου με μια εμφάνιση βγαλμένη από τα παλιά, απέναντι σε έναν πανίσχυρο και φορμαρισμένο Ολυμπιακό, σπάζοντας μάλιστα το εκπληκτικό σερί του, που μέχρι το σημείο αυτό ήταν 23/23.

Αναμφίβολα τα χαμόγελα στο στρατόπεδο του «τριφυλλιού» μετά τη νίκη πρόκριση ήταν διάπλατα, ωστόσο, τα παρατράγουδα που σημειώθηκαν πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, καθστούν εξαιρετικά πιθανή την τιμωρία του ΟΑΚΑ, τρία μόλις ματς πριν την πρεμιέρα τους δευτέρου γύρου κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η καθυστέρηση στην έναρξη του αγώνα για 20 λεπτά μετά τη ρίψη κροτίδας στον πάγκο του Ολυμπιακού και κάποιες φωτοβολίδες που έπεσαν έχουν αναγραφεί στο φύλλο αγώνα και είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα επιφέρουν τιμωρία έδρας.Το θέμα είναι πόσες αγωνιστικές θα είναι η τιμωρία και από πότε θα ισχύσει.

Οι πράσινοι έχουν να δώσουν μόνο δύο παιχνίδια στο γήπεδό τους μέχρι το ντέρμπι, με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (όπου ίσως να μην έχει εκδοθεί απόφαση από τον αθλητικό δικαστή) και τον Απόλλωνα Πάτρας δύο εβδομάδες μετά. Έτσι σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές (ανξαρτήτως της εκδίκασης), ή με δύο που ισχύσουν όμως μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, τότε το ΟΑΚΑ στο ντέρμπι των αιωνίων του β’ γύρου θα είναι άδειο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...