Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

ΑΕΚούγεννα στο ΟΑΚΑ

Ολοκληρώθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ στο Members Club του ΟΑΚΑ με το κλίμα να είναι οικογενειακό και να θυμίζει… Ένωση από τα παλιά.


Τα τελευταία τρία χρόνια, η ΑΕΚ δεν μπορεί να πει κάποιος πως είχε αρκετούς λόγους για να χαμογελούσε. Η Ένωση πήγαινε με μαθηματική ακρίβεια προς την καταστροφή και οι Χριστουγεννιάτικες γιορτές ποτέ δεν ήταν στο πρόγραμμά της.


Φέτος όμως, όλα μοιάζουν διαφορετικά. Όλα θυμίζουν ξανά ΑΕΚ. Το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου σε μία Χριστουγεννιάτικη γιορτή έκανε τα δικά της… ΑΕΚούγεννα για πρώτη φορά ύστερα από τρία χρόνια.

Στην εκδήλωση στο Members Club του ΟΑΚΑ βρέθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, με τους περισσότερους να έχουν για συνοδεία και την οικογένειά τους, αλλά και σύσσωμο το τεχνικό τιμ.

Από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο Δημήτρης Μελισσανίδης ο οποίος έλαβε μέρος και σε παραδοσιακούς ποντιακούς χορούς κερδίζοντας το χειροκρότημα. Κατά τα άλλα ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης πέρασε από όλα τα τραπέζια για να ευχηθεί προσωπικά σε κάθε ποδοσφαιριστή της ομάδας, δείχνοντας για ακόμα μία φορά τη στήριξή του και την πίστη του σε αυτούς.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αναφέρθηκε στο θέμα του γηπέδου, εκφράζοντας την αισιοδοξία του. Τέλος, ο Τραϊανός Δέλλας τόνισε πως η ΑΕΚ μόνο βήματα ανόδου μπορεί να κάνει από εδώ και στο εξής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...