Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

VIDEO - Ιταλία: Δεύτερο καλύτερο γκολ της χρονιάς το βολ πλανέ του Κονέ

H Gazzetta dello Sport επέλεξε τα δέκα καλύτερα γκολ στη Serie A για το 2013, με το γυριστό του έλληνα διεθνή κόντρα στη Σαμπντόρια να φιγουράρει αυτή τη στιγμή στη δεύτερη θέση

Η γκολάρα του Παναγιώτη Κονέ στο Νάπολι-Μπολόνια βρέθηκε μέσα στη λίστα των 10 υποψηφίων τερμάτων για το κορυφαίο του 2013 σε όλο τον κόσμο, στο πλαίσιο του "FIFA Puskás Award" που έχει θεσπίσει εδώ και μερικά χρόνια η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, όμως αυτό δεν είναι το μοναδικό παράσημο το οποίο θα συνοδεύει τον Έλληνα άσο για τη χρονιά που μας αφήνει.


Ο μεσοεπιθετικός της Μπολόνια μπορεί να φουσκώνει με καμάρι για ένα ακόμα γκολ του αυτή τη χρονιά, το γυριστό σουτ κόντρα στη Σαμπντόρια την 1η Σεπτεμβρίου (2η αγωνιστική στο φετινό Καμπιονάτο), καθώς το συγκεκριμένο ανέβηκε στο πόντιουμ με τα κορυφαία ιταλικά γκολ για τους 12 τελευταίους μήνες.

Οι άνθρωποι της Gazzetta dello Sport επέλεξαν τα 10 κορυφαία γκολ στη Serie A και τα παρουσίασαν μέσα από ένα video που ανέβηκε στη διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας, με το γκολ του Κονέ στο Μπολόνια-Σαμπντόρια να ψηφίζεται ως το δεύτερο καλύτερο.

"Γυριστά, πύραυλοι, μαγείες: ένας χρόνος με απίστευτα γκολ. Από τον Πογκμπά και τον Ντι Νατάλε στον Κονέ και στον Κασάνο, τα καλύτερα των 12 τελευταίων μηνών", αναφέρει η ιστοσελίδα, με το video να είναι άκρως χορταστικό.

Να σημειωθεί πως το γκολ του Κονέ ξεπέρασε τη λόμπα του Πιάνιτς στο Ρόμα-Ελλάς Βερόνα και τον "κεραυνό" του Πογκμπά στο Γιουβέντους-Νάπολι, για να χάσει την κορυφή από τον αξεπέραστο Ντι Νατάλε και την έμπνευσή του κόντρα στην Κιέβο.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...