Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

VIDEO - Πανιώνιος - ΟΦΗ 0-0

Iσόπαλο χωρίς σκορ το παιχνίδι ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον ΟΦΗ, με τους κυανέρυθρους να μην μπορούν να διασπάσουν την άμυνα των κρητικών

Ο Πανιώνιος ήθελε αλλά δεν μπορούσε, αντίθετα με τον ΟΦΗ που δεν έδειξε διάθεση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα να δημιουργήσει φάσεις στην εστία των γηπεδούχων.


Αποτέλεσμα αυτού ήταν το παιχνίδι στην Νέα Σμύρνη να κολλήσει στο… μηδέν με τις δύο ομάδες να ξεκινούν τον β’ γύρο με έναν βαθμό.

Το παιχνίδι


Αρκετά κακό το πρώτο ημίχρονο στο παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Σε όλη του διάρκεια ο Πανιώνιος φαινόταν να αναζητά περισσότερο το γκολ. Παρόλα αυτά οι «κυανέρυθροι» και είχαν τον τρόπο να «σπάσουν» την άμυνα του ΟΦΗ.

Πολλές μάχες στη μεσαία γραμμή, καμία όμως καλή φάση μπροστά από τις εστίες των δύο ομάδων. Αντ’ αυτών κόρνερ τα οποία τα είχαν κερδίσει οι παίκτες του Πανιώνιου.

Από αυτά προήρθε και η καλύτερη φάση στο πρώτο 45λεπτό. Στο 24ο λεπτό της αναμέτρησης οι κυανέρυθροι εκτέλεσαν το κόρνερ. Η μπάλα πέρασε στο δεύτερο δοκάρι της εστίας του ΟΦΗ. Εκεί ήταν ο Ζαχαράκης ο οποίος την είδε να καταλήγει μπροστά του. Έκανε το σουτ χωρίς όμως να βρει στόχο.


  www.sport-fm.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...