Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Της την... έπεσε! (video)

Ο Κέβιν ΜακΝότον πήρε... παραμάζωμα τη βοηθό Σίαν Μέισι στο παιχνίδι της Κάρντιφ με την Μίντλσμπρο, κάτι που από το βίντεο φαίνεται ότι κάνει εσκεμμένα!

Η αγγλίδα βοηθός είχε βρεθεί και πάλι στην επικαιρότητα νωρίτερα στη σεζόν, όταν οι σχολιαστές του Sky Sports Ρίτσαρντ Κις και Άντι Γκρέι έκαναν ρατσιστικά σχόλια εναντίον της, κάτι που τους κόστισε τις δουλειές τους.

Η Μέισι βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο, καθώς στο παιχνίδι της Κάρντιφ με την Μίντλσμπρο για την Τσάμπιονσιπ ο αμυντικός των Ουαλών Κέβιν ΜακΝότον την... σώριασε στο έδαφος σε μία διεκδίκηση της μπάλας, μία ενέργεια που φαίνεται να κάνει εσκεμμένα!

Η Κάρντιφ γνώρισε εντός έδρας ήττα με 3-0 και έχασε οριστικά τη δεύτερη θέση, που οδηγεί απευθείας στην Πρέμιερ Λιγκ και φαίνεται ότι 28χρονος Σκωτσέζος έβγαλε τα νεύρα του πάνω της, χωρίς μάλιστα να ζητήσει συγνώμη!

Ο ατζέντης του παίκτη Τζον Βιόλα «δε θα έπεφτε ποτέ επίτηδες πάνω σε κάποιον βοηθό», ενώ αξιωματούχος του συλλόγου δήλωσε «ο Κέβιν δεν έκανε τίποτα εσκεμμένα. Προσπαθούσε να φτάσει την μπάλα».

Δείτε το video...
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...