Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Ο πρωθυπουργός αποφασίζει για τα πλέι οφ !

Στο γραφείο του Πρωθυπουργού η απόφαση για ματαίωση ή εικοσαήμερη αναβολή των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας ως πρώτη αντίδραση στα αλλεπάλληλα κρούσματα βίας στα ελληνικά γήπεδα. 

Το ενδεχόμενο να αναβληθούν τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας εξετάζει η Πολιτεία, σε συνεργασία με τις αρμόδιες ποδοσφαιρικές αρχές, μετά τα θλιβερά επεισόδια που διαδραματίστηκαν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, μεταξύ της ΑΕΚ και του Ατρομήτου. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει τελική απόφαση για το θέμα.

Μάλιστα, το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία τονίζει χαρακτηριστικά πως «εξετάζονται όλες οι προτάσεις».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του υπουργείου έχει ως εξής: 

«Από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ανακοινώνεται ότι δεν έχει ληφθεί απόφαση αναβολής των play offs του πρωταθλήματος της Super League. Αυτή την ώρα εξετάζονται όλες οι προτάσεις και τα μέτρα, που διαθέτει η Πολιτεία, προκειμένου να διεξαχθεί κανονικά το πρωτάθλημα, χωρίς επεισόδια και σχετικές εισηγήσεις θα υποβληθούν στον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλο Γερουλάνο.»
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο υπουργός Πολιτισμού αναμένεται να ενημερώσει την Πέμπτη τον Πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου ώστε να ληφθεί η τελική απόφαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...