Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Man. United: Από το «Θέατρο των Ονείρων» στο θρυλικό Γουέμπλεϊ

ROME, ITALY - MAY 27:  Wayne Rooney (R) of Man...Image by Getty Images via @daylife Στο «Ολντ Τράφορντ» φιλοξένησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη Σάλκε για τη ρεβάνς του 2ου ημιτελικού του φετινού Champions League, με τους «κόκκινους διάβολους» να έχουν το πλεονέκτημα μετά την επικράτησή τους στη Γερμανία με 0-2.

Η Γιουνάιτεντ ξεκίνησε έχοντας τον έλεγχο του παιχνιδιού και κατόρθωσε να προηγηθεί στο 26΄ όταν ο Γκίμπσον βρήκε με μια εκπληκτική μπαλιά τον Βαλέντσια και ο τελευταίος πλάσαρε ιδανικά για το 1-0.

Οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 32' με το Γκίμπσον να σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής και τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το 2-0, έπειτα από κακή εκτίμηση του τερματοφύλακα της Σάλκε.

Οι Γερμανοί μείωσαν σε 2-1 στο 35΄, με δυνατό σουτ του Χουράδο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την πρόσκαιρη αστάθεια στην άμυνα της Γιουνάιτεντ.
Στην επανάληψη, η Μάντσεστερ πέτυχε άλλα 2 εύκολα τέρματα με τον Άντερσον στο 72΄ και το 76΄ για το τελικό 4-1, που τη φέρνει αντιμέτωπη με τους Καταλανούς στο τελικό του ανακαινισμένου Γουέμπλεϊ.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...