Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Τελειώνει το σίριαλ του Μιραλάς

Ολα δείχνουν ότι ο Κέβιν Μιραλάς θα συνεχίσει να φορά την ερυθρόλευκη φανέλα και να «βομβαρδίζει» τα αντίπαλα δίχτυα. Το σίριαλ της παραμονής του Βέλγου επιθετικού στον Ολυμπιακό αναμένεται να ολοκληρωθεί (αισίως) τις επόμενες ώρες.

Οι πληροφορίες, οι οποίες ωστόσο δεν επιβεβαιώνονται από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, αναφέρουν ότι το βράδυ της Τετάρτης (04/05) ή το αργότερο την Πέμπτη (05/05) θα υπάρξει συνάντηση του μάνατζερ του παίκτη, Κριστόφ Ενροτό, με τη διοίκηση των πρωταθλητών, προκειμένου οι δύο πλευρές να δώσουν τα χέρια για τη συνέχιση της συνεργασίας τους.

Ο Κριστόφ Ενροτό βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και έχει εξουσιοδοτηθεί από τον Κέβιν Μιραλάς να χειριστεί την υπόθεσή του έτσι ώστε να κλείσει με θετικό τρόπο. Ο Βέλγος άλλωστε έχει πολλάκις εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει στο λιμάνι.

Το μοναδικό εμπόδιο που πρέπει να ξεπεραστεί, ώστε να ολοκληρωθεί η συμφωνία, είναι η αναπροσαρμογή των αποδοχών του Ερυθρόλευκου επιθετικού, αλλά και η ρήτρα που θα υπάρχει στο συμβόλαιό του σε περίπτωση μεταγραφής του σε ομάδα του εξωτερικού. Γεγονός πάντως είναι ότι υπάρχει καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές, ώστε να τα βρουν και να πορευτούν μαζί και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...