Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Στη Ρέιντζερς το Λιγκ Καπ Σκωτίας

Για δεύτερη διαδοχική σεζόν η Ρέιντζερς κατέκτησε το Λιγκ Καπ Σκωτίας, καθώς επικράτησε στον τελικό της μισητής αντιπάλου Σέλτικ με 2-1, μετά από παράταση. Ο Ντέιβις στο 24’ έδωσε προβάδισμα στους «Τζερς», ο Λίντλεϊ ισοφάρισε στο 31’ και ο Γέλαβιτς στο 98’ διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.
 

Για 12η διαδοχική φορά ο τελικός του Λιγκ Καπ Σκωτίας διεξήχθη στο «Χάμπντεν Παρκ» της Γλασκώβης και για δεύτερη σερί σεζόν η κούπα πήγε στη Ρέιντζερς. Αυτή ήταν η 9η νίκη των «Τζερς» έναντι 5 της Σέλτικ σε τελικό Λιγκ Καπ, ενώ με το συγκεκριμένο τρόπαιο έφτασε τα 27 και είναι η πολυνίκης του θεσμού, καθώς η Σέλτικ έχει 14.
 
Η Ρέιντζερς άνοιξε το σκορ με το σουτ του Βορειοϊρλανδού Στίβεν Ντέιβις στο 24’, αλλά η απάντηση της Σέλτικ ήταν άμεση. Μετά τη σέντρα του Ιζαγκουίρε από τα αριστερά, ο Γιώργος Σαμαράς έπιασε την πρώτη κεφαλιά και ο Ουαλός Τζο Λίντλεϊ με νέα κεφαλιά έκανε το 1-1. Το σκορ παρέμεινε μέχρι το τέλος και το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση. Εκεί, με το γκολ του Νίκολα Γέλαβιτς στο 98’ η Ρέιντζερς κατέκτησε την κούπα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 120’ ο διαιτητής Κρεγκ Τόμσον απέβαλε τον Ιζαγκουίρε της Σέλτικ.

Σε όλο το παιχνίδι αγωνίστηκε ο Γιώργος Σαμαράς με τη φανέλα της Σέλτικ.
enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...