Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

ΠΑΟΚ: Φωνές Χάβου - Κραυγές λαού..

PAOK SupportersImage via Wikipedia
Σε έντονο ύφος μίλησε στους παίκτες του ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Μάκης Χάβος, την επομένη της βαριάς ήττας από την ΑΕΚ, με 4-0 στο Ολυμπιακό Στάδιο. 

Οι ποδοσφαιριστές του «δικεφάλου» είδαν τον κόουτς τους εμφανώς εκνευρισμένο να τους ζητά περισσότερο πάθος και άμεση ανασύνταξη. 

"Δεν ματώσατε μέσα στο γήπεδο. Δεν παλέψατε καθόλου κι όταν δεν παλεύεις μέσα στο γήπεδο, δεν δικαιούσαι το παραμικρό", είπε αρχικά ο Χάβος.

Στη συνέχεια, έδωσε το σύνθημα της αντεπίθεσης, καθώς μέσα στις επόμενες δύο βδομάδες ο ΠΑΟΚ θα δώσει τρία σημαντικά παιχνίδια πρωταθλήματος και ένα εξίσου μεγάλης σπουδαιότητας για το Κύπελλο: "Πρέπει να αντιστρέψουμε άμεσα την εικόνα μας, γιατί τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα και δεν έχουμε περιθώρια να στεκόμαστε σε ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Χρειάζεται ανασύνταξη και καθαρό μυαλό για τη δύσκολη συνέχεια".

Από την προπόνηση απουσίαζε μόνο ο Μπρούνο Τσιρίλο, ο οποίος βρίσκεται με άδεια στην Αθήνα. Αντίθετα, ο Πάμπλο Γκαρσία επέστρεψε στην Ελλάδα και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του.

Αποδοκιμασίες στο αεροδρόμιο
 
Με αποδοκιμασίες και αιχμηρά σχόλια υποδέχθηκαν τους παίκτες του ΠΑΟΚ περίπου 20 οπαδοί στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" της Θεσσαλονίκης. Η αποστολή έκανε την εμφάνισή της στην αίθουσα των αφίξεων λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Στον ίδιο χώρο πριν από δέκα μέρες, οι παίκτες του ΠΑΟΚ αποθεώθηκαν από 200 οπαδούς στις 4 το πρωί, μετά τον αποκλεισμό από το Γιουρόπα Λιγκ, όμως αυτή τη φορά το κλίμα ήταν εντελώς διαφορετικό.

"Ρεζίλι μας κάνατε. Κανονίστε να πάρετε το Κύπελλο" ή "Τι είναι αυτά; Εμείς πάμε στο γήπεδο σε κάθε αγώνα, δίνουμε από το υστέρημά μας και αυτοί κάνουν αποχή; Εμείς για να βγάλουμε λίγες χιλιάδες ευρώ δουλεύουμε χρόνια, ενώ αυτοί…", ήταν κάποια από τα σχόλια που ακούστηκαν.

Οι Κώστας Χαλκιάς και Δημήτρης Σαλπιγγίδης ήταν οι μόνοι που είχαν συνομιλία με τους οπαδούς, στους οποίους και υποσχέθηκαν ότι θα κάνουν ότι μπορούν για να πάρουν το Κύπελλο και να βγουν πρώτοι στα πλέι οφ, κερδίζοντας την έξοδο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...