Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Η Μαρσέιγ πήρε το ντέρμπι με την Παρί

Η Μαρσέιγ ήταν η νικήτρια στο μεγάλο ντέρμπι του μίσους με την Παρί Σεν Ζερμέν, επικρατώντας με 2-1. Οι Μασσαλοί, που σκόραραν με τους Χάιντσε (16’) και Αντρέ Αγιού (35’) βρίσκονται μόνοι στη δεύτερη θέση, τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Λικ. Η Παρί είχε μειώσει με τον Σαντόμ στο 27’.
 

Η ομάδα του Ντινιέ Ντεσπάμπ μπήκε δυνατά και προηγήθηκε με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ από τν Αργεντινό αμυντικό Γκάμπριλ Χάιντσε. Ο 33χρονος πέτυχε το δεύτερο φετινό του τέρμα σε 22 συμμετοχές. Η Παρί αντέδρασε άμεσα και έφερε το παιχνίδι στα ίσια με το πρώτο γκολ στο Σαμπιονά του Κλεμάν Σαντόμ, στο 27’. Τη νίκη στη Μαρσέιγ χάρισε ο Αντρέ Αγιού στο 35’, πετυχαίνοντας το 7ο γκολ του στην τρέχουσα σεζόν.
 
Πλέον, η Μαρσέιγ βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, τέσσερις βαθμούς πίσω από τη Λιλ, ενώ η Παρί έμεινε για τρίτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη, της βγαίνει η κούραση και από την Ευρώπη και πλέον είναι δύσκολο να καλύψει τους 10 βαθμούς που τη χωρίζουν από την πρώτη θέση. Πιο εφικτός στόχος η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς βρίσκεται 5 βαθμούς πίσω από την προνομιούχο τρίτη θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...