Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Ατυχίας συνέχεια με Παπαλουκά

Η αρμάδα του «Ντούντα» μπορεί να βρίσκεται μέσα και στους τρεις στόχους της, όμως τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Σέρβος τεχνικός δείχνουν να μην έχουν τέλος, με τελευταίο αυτό του τραυματισμού του Παπαλουκά.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού στο μπάσκετ έπαθε διάστρεμμα δευτέρου βαθμού στη δεξιά ποδοκνημική άρθρωση στη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης, και θα χρειαστεί να μείνει εκτός προπονήσεων για διάστημα 7 έως 10 ημερών. Έτσι ο Ο Θοδωρής Παπαλουκάς δεν θα ταξιδέψει με την αποστολή στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι ο «Σοφός» δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

 «Είναι σημαντική αυτή η περίοδος για μας γιατί είναι πριν τα πλέι-οφς της Ευρωλίγκας. Αυτός είναι ένας παραπάνω λόγος για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Εκτιμάμε τον ΠΑΟΚ ο οποίος στην έδρα του παίζει πολύ διαφορετικά. Σ’ αυτά τα παιχνίδια χρειάζεται να έχεις τον απόλυτο έλεγχο και η απουσία του Παπαλουκά είναι σημαντική. Ο Θοδωρής χτύπησε χθες και σήμερα δεν ήταν σε θέση να προπονηθεί οπότε δεν θα μας βοηθήσει στο συγκεκριμένο παιχνίδι».

 Και ο Κώστας Παπανικολάου στο ίδιο μήκος κύματος τόνισε:

 «Για μας δεν υπάρχει αδιάφορο και εύκολο παιχνίδι γιατί θέλουμε μέσα από τους αγώνες αυτούς να γινόμαστε καλύτεροι και να κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Ο ΠΑΟΚ παίζει διαφορετικά στην έδρα του κι έχει μια συνέπεια. Αν δεν είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι θα έχουμε πρόβλημα και δεν θέλουμε να συμβεί κάτι τέτοιο».

www.katimagiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...