Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Βόλεϊ γυναικών: ΑΕΚ - Ολυμπιακός 3-1 - Κιτρινόμαυρος ο πρώτος τίτλος

Η ΑΕΚ νίκησε με 3-1 σετ τον Ολυμπιακό στην Ελασσόνα και κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της σεζόν για το γυναικείο βόλεϊ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ΑΕΚ να παίρνει το πρώτο σετ με 25-18, όμως οι παίκτριες του Ολυμπιακού αντέδρασαν κι έκαναν το 1-1 με 10-25, δείχνοντας πως θα τα δώσουν όλα για τον τίτλο.

Η ομάδα του Απόστολου Οικονόμου όμως αντέδρασε και πήρε το τρίτο σετ με 25-23, ενώ το τελικό 3-1 έγινε με 25-17.

 Πρωταγωνίστρια της αναμέτρησης ήταν η Σόνια Μποροβίντσεκ, η οποία αναδείχθηκε και MVP της διοργάνωσης. Το πρώτο σετ είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού αν και η ΑΕΚ ξεκίνησε καλά στη συνέχεια έπαθε μπλακ άουτ με τον Ολυμπιακό να περνά μπροστά με 11-2.

Η ΑΕΚ ωστόσο γύρισε το ματς με ένα απίστευτο σερί και κέρδισε στο τέλος με 25-18. Στο δεύτερο σετ οι παίκτριες του Ολυμπιακού κράτησαν το προβάδισμα υπέρ τους από το ξεκίνημα και το κράτησαν μέχρι το τέλος. Το τρίτο σετ ήταν λίγο ροντέο με την Ένωση να επικρατεί οριακά με 25-23, ενώ στο τέταρτο η ομάδα του Απόστολου Οικονόμου με τον αέρα του πρωταθλητή καθάρισε το ματς με 25-17.

Η ΠΑΕ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στη διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και τις παίκτριες της ομάδας Volley της ΑΕΚ, οι οποίες κατέκτησαν σήμερα το πρώτο Σούπερ Καπ στην ιστορία του συλλόγου και του αθλήματος.

Η επιτυχία αυτή είναι η φυσιολογική εξέλιξη της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται από άπαντες στο συγκεκριμένο τμήμα της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ και η οποία επισφραγίστηκε πέρυσι με την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εύχεται στα κορίτσια της ομάδας Volley να πετύχουν όλους τους φετινούς στόχους τους, να κατακτήσουν το νταμπλ και να δώσουν νέες χαρές στους φιλάθλους του συλλόγου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...