Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Ουντινέζε καλεί Βασίλη Καραγκούνη, παρελθόν από τον Ατρόμητο ο Καλαντζής

Στην Ουντινέζε αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Βασίλης Καραγκούνης. Η ιταλική ομάδα έχει καταθέσει πρόταση στον Ατρόμητο, με τη διοίκηση της ομάδας του Περιστερίου να εξετάζει πολύ σοβαρά την αποδοχή της. Στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται ο Χρήστος Καλαντζής που ενημερώθηκε από τον Δώνη ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του για την επόμενη περίοδο. Ο Βασίλης Καραγκούνης μπορεί να βρίσκεται στον προθάλαμο της πρώτης ομάδας του Ατρόμητου, ωστόσο το ταλέντο του δεν... ξέφυγε από την Ουντινέζε που κατέθεσε επίσημη πρόταση για την απόκτησή του. Ο 16χρονος αριστερός μπακ της ομάδας Νέων του Ατρόμητου, αλλά και της εθνικής μας ομάδας των Νέων, βρίσκεται ένα βήμα από τη μεταγραφή του καθώς η ομάδα του αναμένεται να κάνει δεκτή την πρόταση του ιταλικού συλλόγου.

Γεννήθηκε στις 18 Ιανουαρίου 1994 στη Λαμία, όπου έκανε και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα. Αδερφός του 19χρονου Θανάση, που αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα και μάλιστα φέτος ήταν από τις αποκαλύψεις της Σούπερ Λιγκ, μπήκε εδώ και αρκετό καιρό στην λίστα των ανθρώπων της ομάδας του Ούντινε. Μετά από αρκετές εμφανίσεις με την εθνική, οι Ιταλοί αποφάσισαν πως ο παίκτης έχει όλα τα στοιχεία να γίνει ο επόμενος αριστερός μπακ της ομάδας τους και για τον λόγο αυτό κινήθηκαν αστραπιαία για την απόκτησή του, που αναμένεται να ολοκληρωθεί άμεσα.

Φεύγει ο Καλαντζής
Την ίδια ώρα, ο Χρήστος Καλαντζής αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν για τον σύλλογο, καθώς μετά από συνάντηση με τον Γιώργο Δώνη, ενημερώθηκε ότι την επόμενη σεζόν δεν θα έχει τον απαιτούμενο χρόνο συμμετοχής. Κάτι που τον οδηγεί στην αναζήτηση ομάδας, με τη διοίκηση του Ατρόμητου να το επιβεβαιώνει μέσω επίσημης ανακοίνωσής της:
«Κατά την αποχαιρετιστήρια συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές προκειμένου να κάνει την αποτίμηση της σεζόν που μόλις τελείωσε, ο Γιώργος Δώνης είχε διεξοδική συζήτηση με τον Χρήστο Καλαντζή. Του ανέλυσε τη φιλοσοφία του, βάσει του roster που έχει στη διάθεσή του, και σύμφωνα με την οποία ο χρόνος συμμετοχής του ποδοσφαιριστή στους αγώνες της ομάδας για την περίοδο 2010-11 θα είναι σε μεγάλο βαθμό περιορισμένος. Ο προπονητής της ομάδας έκρινε σκόπιμο να ενημερώσει τον παίκτη για τις προθέσεις του πολύ έγκαιρα ώστε να αποφασίσει για το επόμενο βήμα του χωρίς να βρίσκεται υπό το καθεστώς της χρονικής πίεσης.
» Ο ποδοσφαιριστής δέχθηκε τις εξηγήσεις του προπονητή του και παραδέχθηκε ότι οι φιλοδοξίες του είναι διαφορετικές. Ετσι το συμφέρον του επιτάσσει να συνεχίσει σε άλλο σωματείο την καριέρα του. Ο Χρήστος Καλαντζής βρίσκεται στον Ατρόμητο από το καλοκαίρι του 2008 και η συμβολή του τόσο στην άνοδο της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα όσο και στη φετινή της πορεία ήταν σημαντική. Επιπλέον αποτελεί υπόδειγμα ήθους επαγγελματία ποδοσφαιριστή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...