Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν ανησυχούν από την αναβολή της άφιξης του Κοζώνη


Η προγραμματισμένη για τα ξημερώματα της Τετάρτης άφιξη του Μπομπ Κοζώνη αναβλήθηκε, αλλά από πλευράς ΑΕΚ εκφράζεται αισιοδοξία πως ο Ελληνοαμερικανός θα βρίσκεται στην Αθήνα το αργότερο μέχρι την Κυριακή. Αυτή τουλάχιστον τη διαβεβαίωση τούς έδωσε ο ομογενής επιχειρηματίας, ο οποίος βρίσκεται στο Παρίσι για ιατρικές εξετάσεις στα μάτια, λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας που είχε περάσει προ δεκαετίας.

Ο Σωκράτης Λαμπρόπουλος, πληρεξούσιος του μεγαλομετόχου της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ, Γιάννη Φιλίππου, δήλωσε:

«Περιμένουμε τον κύριο Κοζώνη να έλθει. Κατόπιν θα προγραμματιστεί η συνάντηση με τον κύριο Φιλίππου στα Γραφεία της ΦΑΓΕ. Ισχύει πάντα η δέσμευση Φιλίππου ότι η ΚΑΕ παραχωρείται. Δεν πρόκειται πάντως να ολοκληρωθεί το deal σε μία συνάντηση. Θα γίνουν κι άλλες συναντήσεις. Η απόσταση που πρέπει να διανύσουμε είναι μεγάλη.»

Στο μεταξύ, την Τρίτη επέστρεψαν στις προπονήσεις τέσσερις Έλληνες παίκτες της ΑΕΚ, υπό τις οδηγίες του Μηνά Γκέκου, στο κλειστό του Ελληνικού. Στο γήπεδο δεν εμφανίστηκε ο Θανάσης Παπαχατζής (παρόντες οι Ζιάγκος, Λινοξυλάκης από το τεχνικό τιμ), καθώς φέρεται δυσαρεστημένος από τη διοίκηση.

Από πλευράς παικτών το «παρών» έδωσαν οι Μάκης Νικολαΐδης, Άκης Καλλινικίδης, Βαγγέλης Τζόλος και Κώστας Σταμάτης. Δικαιολογημένα απόντες ήταν οι Περικλής Δορκοφίκης, Σταύρος Τουντζιαράκης, Χρήστος Μαρίνος και Τάσος Αντωνάκης, ενώ εκτός προπόνησης λόγω μικροτραυματισμού έμεινε ο νεαρός γκαρντ Νώντας Παπαντωνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...