Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Αγώνα δρόμου για να προλάβει ορισμένους τελικούς ο Βασιλόπουλος

Το πρόβλημα στη μέση συνεχίζει να ταλαιπωρεί τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο, ωστόσο, η θέληση του Έλληνα φόργουορντ να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στους τελικούς με τον Παναθηναϊκό, που ξεκινούν την Τετάρτη είναι μεγάλη. Ο Βασιλόπουλος θα χάσει σίγουρα τους δύο πρώτους τελικούς, αλλά έκανε ένεση με σκοπό να υποχωρήσουν οι πόνοι και να προλάβει τουλάχιστον να αγωνιστεί στα επόμενα ματς της σειράς.
Το ιατρικό τιμ της ομάδας καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε ο Βασιλόπουλος να προλάβει να αγωνιστεί στον τρίτο τελικό της σειράς, ενώ και ο παίκτης θέλει πολύ να παίξει. Γι' αυτό αποφάσισε να κάνει ένεση και να εξαντλήσει κάθε περιθώριο ώστε να δώσει το παρών στον τρίτο τελικό στο ΟΑΚΑ, στις 2 Ιουνίου.

Η επίδραση της ένεσης δεν έχει άμεσα αποτελέσματα και γι' αυτό η συμμετοχή του Βασιλόπουλου στους δύο πρώτους τελικούς θεωρείται απίθανη. Ουσιαστικά, ο Γιαννάκης ελπίζει ότι θα τον έχει στη διάθεσή του από τον τρίτο τελικό και έπειτα.

Αυτό είναι, πάντως, το μοναδικό πρόβλημα των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι θέλουν να πετύχουν το break την Τετάρτη (26/5) και να πάρουν αυτοί το πλεονέκτημα της έδρας στη σειρά των τελικών.

Ο Τζος Τσίλντρες είναι πλέον απόλυτα έτοιμος για τις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό και ο Παναγιώτης Γιαννάκης περιμένει από τους παίκτες του να παρουσιάσουν το καλό τους πρόσωπο στο ΟΑΚΑ.

Η εμφάνιση στον τρίτο ημιτελικό με το Μαρούσι έχει γεμίσει αισιοδοξία τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, οι οποίοι ελπίζουν η ομάδα να παρουσιάσει ανάλογη αγωνιστική εικόνα και στα πλέον κρίσιμα ματς της χρονιάς που θα κρίνουν τον πρωταθλητή Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...