Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Σηφάκης και Τοροσίδης δήλωσαν παρών, πρόβλημα με Βύντρα


Ευχάριστα και δυσάρεστα νέα για τον Ότο Ρεχάγκελ την Παρασκευή στην προετοιμασία της εθνικής που σύνεχίζεται στην Αυστρία.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός είδε τον Μιχάλη Σηφάκη να επιστρέφει στις  προπονήσεις (έκανε τρέξιμο μαζί με τον Σωτήρη Νίνη) πολύ νωρίτερα από ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί και τον Τοροσίδη να συνεχίζει σε ανεβασμένους ρυθμούς.

Αντίθετα ο Λουκάς Βύντρα εγκατέλειψε καθώς αισθάνθηκε μία σύσπαση στη μέση η οποία θα εκτιμηθεί το Σάββατο.

Ρεπό την Κυριακή
Την Κυριακή θα υπάρξει ρεπό, επειδή οι κ.κ. Ρεχάγκελ και Τοπαλίδης θα πρέπει να παραστούν στο φιλικό της Νότιας Κορέας με την Λευκορωσία, που ξεκινάει στις 3 το μεσημέρι, με το γήπεδο διεξαγωγής του να είναι στο Ίνσμπρουκ, που απέχει 252 χλμ. και 3 ώρες από το Μπαντ Ραγκάτς. Τους κ.κ. Ρεχάγκελ και Τοπαλίδη αναμένεται να συνοδεύει ο Τάκης Φύσσας.

Από εκεί και πέρα το βράδυ της Τρίτης πρόκειται να αφιχθεί ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος. Ο κ. Πιλάβιος θα γυρίσει στην Αθήνα μαζί με την αποστολή της Εθνικής.
Μισή ώρα νωρίτερα το φιλικό

Όσον αφορά στο φιλικό με την Παραγουάη θα ξεκινήσει μισή ώρα νωρίτερα, μετά από αίτημα της Εθνικής μας. Αντί για τις 8 το βράδυ θ' αρχίσει στις 7.30 έτσι ώστε να τελειώσει στις 9.15 και να προλάβει η αποστολή της Ελλάδας να 'πετάξει' από την Ζυρίχη, καθότι το συγκεκριμένο αεροδρόμιο κλείνει νωρίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...