Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Εντός έδρας ήττα της Εθνικής χάντμπολ γυναικών από τη Σερβία με 29-17


Την ήττα από τη Σερβία με 29-17 (ημίχρονο 14-8 υπέρ των «πλάβι») γνώρισε η εθνική χάντμπολ των γυναικών στο κλειστό «Δημήτρης Τόφαλος» της Πάτρας, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής για τον 5ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ο αγώνας δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον για την ελληνική ομάδα, η οποία, με απολογισμό πέντε ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, δεν έχει ελπίδες πρόκρισης στα τελικά.

Οι παίκτριες του Βέλιμιρ Πένιοβιτς θα δώσουν την Κυριακή στη Σαραγόσα απέναντι στην Ισπανία το τελευταίο παιχνίδι τους στα προκριματικά. Η ελληνική αποστολή θα αναχωρήσει για την Ιβηρική την Παρασκευή.

Διαιτητές: Καρλ Ρίγκα-Σίγκουρντ Τόμασεν (Βέλγιο)

ΕΛΛΑΔΑ (Βέλιμιρ Πένιοβιτς): Κόρρα, Μπαλάφα 1, Χρονοπούλου, Βασιλειάδου 1, Λογδανίδου 4, Κοτσαμπουικίδου, Μιχαηλίδου, Παρασκευαϊδου, Στρατάκη 3, Δημητρίου 3, Τσάκαλου 2, Παπανικολάου 2, Χατζηπαρασίδου, Μάστακα 1.

ΣΕΡΒΙΑ (Ράντοσαβ Σλιβατσάνιν): Τατάλοβιτς, Τσούμπελα, Κρπεζ 1, Κόπερετς 2, Λέκιτς 6, Στέβιν 3, Ντμίτροβιτς 3, Νταμνιάνοβιτς 2, Τζέριτς, Μάτιτς, Ποπ Λάζιτς 3, Τσβίτζιτς 5, Ντόρντεβιτς 1, Μπάρτοσιτς 3.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...