Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Στους δρόμους οι Ηρακληδείς


«Η κατάσταση δεν είναι καλή, κάποιοι πάνε να μας ρίξουν, εμείς παλεύουμε σκληρά και θα το γνωρίζουμε αύριο το μεσημέρι» είπε ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ Ηρακλής, Γιάννης Τάκης στη γενική συνέλευση του «ερασιτέχνη» Ηρακλή στο Ιβανώφειο, παρουσία εκατοντάδων μελών και οπαδών της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

"Παρουσιάστηκε την Παρασκευή ένα πλαστό φαξ, με υπογραφή του Ντιέ, ενώ εμείς έχουμε έγγραφο που αποδεικνύει ότι τον πληρώσαμε. Έχουμε δεχθεί 22 περιπτώσεις εκβιασμού, δώστε μας τόσα γι' αυτό, τόσα για εκείνο, αλλά θα τα πούμε όλα αρμοδίως. Αν θέλουν να μας ρίξουν, θα μας ρίξουν, γιατί δεν μπορούμε να γυρίσουμε το χρόνο πίσω. Είδα με τα μάτια μου φαξ που στάλθηκε στον Λεβαδειακό για τον Μπιλίσκοφ απ' τις 20 Απριλίου, από νούμερο απ' τη Θεσσαλονίκη. Έχουμε παραδώσει τον πιο πλήρη φάκελο. Μας είπαν ότι θα επανεξεταστούν όλα τα στοιχεία της ομάδας μέχρι σήμερα το βράδυ ή το πρωί και αύριο το μεσημέρι θα βγει η απόφαση. Αν είναι αρνητική, θα κάνουμε έφεση" τόνισε, σκορπίζοντας απογοήτευση στους παρευρισκόμενους στη γενική συνέλευση.

Μόλις ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Γιάννης Τάκης, τόνισε ότι η κατάσταση σχετικά με την αδειοδότηση είναι άσχημη για την ομάδα του, οπαδοί του "Γηραιού" βγήκαν έξω απ' το Ιβανώφειο όπου γινόταν η γενική συνέλευση του "ερασιτέχνη" και "έστησαν οδοφράγματα", ενώ πέταξαν πέτρες κατά του παρακείμενου Μουσείου Αθλητισμού. Θέλησαν αρχικά να "σχημάτισουν" μετά "μηχανοκίνητη" πορεία, με αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση που φαίνεται να είναι αρνητική για την ομάδα τους, αλλά μετά αποφάσισαν να μεταβούν πέζη στην ΕΤ-3, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και να κάνουν εκεί παρέμβαση στο πρόγραμμα για να διατρανώσουν την διαμαρτυρία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...