Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Το πιο σημαντικό καλοκαίρι του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τον Χατζηθεοδώρου


Συγκρατημένα αισιόδοξος για την επίλυση των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό 'Sentra 103,3'.
«Οι καταστάσεις είναι δυσοίωνες και τα πράγματα οδεύουν προς το χειρότερο, αλλά τα μηνύματα που παίρνω από τη διοίκηση και τον πρόεδρο, Γιάννη Συγγελίδη, είναι αισιόδοξα. Το καλοκαίρι που θα είναι και το πιο σημαντικό για τον Ολυμπιακό. Θεωρώ ότι θα λυθούν όλα τα προβλήματα και θα συνεχίσουμε να είμαστε δυνατή ομάδα», τόνισε ο αρχηγός των 'ερυθρολεύκων', πολυτιμότερος παίκτης στο φάιναλ-φορ του κυπέλλου που διεξήχθη στην Ερμούπολη.

Παράλληλα, ο πολύπειρος παίκτης ύψωσε 'ασπίδα προστασίας' στον πρόεδρο του ερασιτέχνη Ολυμπιακού, λέγοντας χαρακτηριστική: «Σίγουρα φέρει ευθύνη, αλλά είναι ο μοναδικός άνθρωπος που έχει βάλει λεφτά στο πόλο. Το να λέμε ότι ο Συγγελίδης δεν κάνει καλά τη δουλειά του είναι άδικο. Η δήλωση που έγινε απευθύνεται σε κόσμο που έχει πει ότι θα βοηθήσει οικονομικά τον Ολυμπιακό, σε κόσμο που τους βλέπουμε κατά περιόδους σε φωτογραφίες. Είναι μεγάλο το άνοιγμα του ερασιτέχνη, εύχομαι να βρεθεί ένας άνθρωπος που θα ενισχύσει το τμήμα για να διατηρηθεί ψηλά ο Ολυμπιακός».

Μετά την κατάκτηση του κυπέλλου για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, στόχος του Ολυμπιακού είναι να διατηρήσει τα 'σκήπτρα' και στο πρωτάθλημα, όπου πιθανότατα θα βρει απέναντί του και πάλι τον Πανιώνιο. «Εχουμε το πλεονέκτημα της έδρας. Σε ένα νοκ άουτ παιχνίδι όλες οι ομάδες μπορούν να πιάσουν τέτοια απόδοση και να φανούν κοντά στον ισχυρό», επισήμανε ο Χατζηθεοδώρου και συνέχισε: «Αν εξελιχθεί έτσι όπως και ο τελικός του Κυπέλλου θα είναι ό,τι καλύτερο ως προς το θέμα της διαφήμισης του αθλήματος. Θέλουμε να μικραίνει η διαφορά του Ολυμπιακού με τις υπόλοιπες ομάδες».

Ο τίτλος που κατέκτησε στη Σύρο ήταν ιστορικός για τον αρχηγό των Πειραιωτών, που έφτασε τους 25 συνολικά και έπιασε στην κορυφή της σχετικής λίστα (για όλα τα ομαδικά σπορ) τον Φραγκίσκο Αλβέρτη. «Τώρα που γίνεται λόγος για το επίτευγμα, ο κόσμος συνειδητοποιεί το κατόρθωμα ότι ένας Ελληνας αθλητής έφτασε στους 25 τίτλους. Είμαστε δύο προσωπικότητες που περάσαμε δύσκολα στις ομάδες μας, είχαμε τις ευκαιρίες να φύγουμε, αλλά μείναμε και προσπαθήσαμε για την καλύτερη δυνατή εξέλιξη».

Τέλος, σε ό,τι αφορά το δικό του μέλλον, ο Χατζηθεοδώρου είπε: «Εχω άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Δεν υπάρχει χρονολογία πότε θα σταματήσω. Οταν θα νιώσω ότι δεν μπορώ να προσφέρω και ο κόσμος δεν θα μπορεί να δει αυτά που περιμένει από εμένα, τότε θα αποχωρήσω ήρεμα και διακριτικά. Θέλω να αφήσω πίσω μου κάποια ρεκόρ που οι νέες γενιές θα τα κυνηγάνε. Το λέω με περηφάνια, γράφω την προσωπική μου ιστορία, πέρα από την ιστορία μου με τον Ολυμπιακό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...