Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Ψυχολογική «ένεση» από Αγγελόπουλους στην προπόνηση του Ολυμπιακού

Τετ-α-τετ με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού είχαν μετά την απογευματινή προπόνηση της ομάδας την Παρασκευή οι αδελφοί Αγγελόπουλοι. Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ βρέθηκαν στο ΣΕΦ με αποκλειστικό στόχο να ενθαρρύνουν ψυχολογικά τους «ερυθρόλευκους» εν όψει του καθοριστικού δεύτερου τελικού της Α1 ανδρών με τον Παναθηναϊκό, το βράδυ της Κυριακής στο κλειστό του Φαλήρου.

Το τι ακριβώς ειπώθηκε ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν διέρρευσε, ωστόσο είναι ξεκάθαρο ότι οι αδελφοί Αγγελόπουλοι θορυβήθηκαν από την κακή εμφάνιση της ομάδας την περασμένη Τετάρτη και προσπάθησαν να «αφυπνίσουν» πάντες ενόψει της νέας αναμέτρησης που ακολουθεί.

Τα περιθώρια έχουν στενέψει και σε περίπτωση ήττας ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί «αγκαλιά» με τον τίτλο, αφού θα χρειάζεται μόνο μία νίκη στη συνέχεια.
Προπονήθηκε ο Βασιλόπουλος

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος ακολούθησε μέρος της προπόνησης χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις και στη συνέχεια έκανε αποθεραπεία. Είναι, πάντως, πολύ δύσκολο να προλάβει τον δεύτερο τελικό και το πιθανότερο είναι πως θα ετοιμαστεί για το τρίτο παιχνίδι της σειράς, την προσεχή Τετάρτη στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Τα εισιτήρια του μεθαυριανού αγώνα θα τεθούν από αύριο στη διάθεση των οπαδών του Ολυμπιακού. Εκτιμάται ότι το ΣΕΦ θα είναι γεμάτο, καθώς, παρά την απογοήτευσή τους, οι φίλαθλοι των «ερυθρόλευκων» θα στηρίξουν την ομάδα τους στην προσπάθειά της να κάνει το 1-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...