Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Let the game begin…



Και τώρα το Παγκόσμιο Κύπελλο 2010 μπορεί να ξεκινήσει… η εθνική Βραζιλίας από το πρωί της Πέμπτης βρίσκεται στη Νότιο Αφρική, με την αποστολή να υποδέχεται ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής, Ιρβίν Κόζα.  Έτοιμη για ακόμα ένα Μουντιάλ είναι από τώρα η «σελεσάο», όπως δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της, Κάρλος Ντούνγκα, στους δημοσιογράφους.

Πριν αναχωρήσει για τη Νότιο Αφρική, η 23μελής αποστολή της Βραζιλίας επισκέφτηκε τον Πρόεδρο της χώρας, Λούλα, στην πρωτεύουσα, Μπραζίλια. Από εκεί ταξίδεψαν στο Γιοχάνεσμπουργκ, με τον Κόζα να δηλώνει κατά την άφιξη τους: «Μπορεί να διακρίνει κανείς πως είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και σοβαρότητα για αυτό το τουρνουά. Η άφιξη της Βραζιλίας μας κάνει πραγματικά να πιστεύουμε ότι το Μουντιάλ ξεκινά». Η πεντάκις παγκόσμια πρωταθλήτρια ήταν η δεύτερη ομάδα που έφτασε στη μαύρη ήπειρο, ακολουθώντας αυτήν της Αυστραλίας.

Η εθνική Βραζιλίας αγωνίζεται στον Η΄ όμιλο, και στην πρεμιέρα της αντιμετωπίζει τη Βόρειο Κορέα, στο “Έλις Παρκ” του Γιοχάνεσμπουργκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...