Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Καλύτερη Εθνική περιμένει να δει στη συνέχεια ο Ρεχάγκελ


Καλύτερη εικόνα από την Εθνική περιμένει να δει στη συνέχεια ο Ότο Ρεχάγκελ. Όπως παραδέχθηκε μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με την Βόρεια Κορέα επί αυστριακού εδάφους, στα επόμενα ματς θα δώσει χρόνο συμμετοχής και σε όσους δεν αγωνίσθηκαν την Τρίτη και εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη στο Μουντιάλ.

«Διαλέξαμε αυτόν τον αντίπαλο γιατί παίζει όπως και η Ν. Κορέα που θα βρούμε απέναντι μας στην πρεμιέρα του Μουντιάλ. Ήταν μια πειθαρχημένη ομάδα που είχε καλά τρεξίματα».

Σε ό,τι αφορά την εικόνα του αγώνα:

«Δεν μού άρεσε που παίζαμε αργά την μπάλα. Περιμένω στα επόμενα παιχνίδια να παίζουμε πιο γρήγορα τη μπάλα και να έχουμε γρήγορες μεταβιβάσεις. Στα επόμενα ματς θα πάρουν χρόνο συμμετοχής παιδιά που δεν αγωνίστηκαν σήμερα ώστε να δούμε ποιοι παίκτες είναι πιο έτοιμοι».

Όσο για το αν έχει καταλήξει ή όχι στον βασικό κορμό της Εθνικής, ο 72χρονος τεχνικός απάντησε:

«Ακόμη είναι νωρίς για να το πούμε αυτό. Θα περιμένω μέχρι και την τελευταία στιγμή για να δούμε ποια παιδιά είναι σε θέση να αγωνιστούν στην αρχική ενδεκάδα».

Και κατέληξε:

«Στα ματς του Μουντιάλ θα πρέπει να παρουσιαστούμε απόλυτα έτοιμοι. Εκεί, σε κάθε ματς θα πρέπει να τα δίνουμε όλα».

Ο Γιώργος Σαμαράς από την πλευρά του παραδέχθηκε ότι η Εθνική δεν είχε καλή απόδοση:

«Σίγουρα δεν πήγαμε καθόλου καλά. Η ομάδα δεν είχε ούτε ενέργεια ούτε και τρεξίματα. Το θετικό είναι ότι δεν είχαμε τραυματισμούς, με εξαίρεση ένα μικροπρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Σηφάκης. Ήταν ένα θετικό τεστ, αφού δεν μπορούμε να βρούμε κάτι αρνητικό και συνεχίζουμε τη δουλειά μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...