Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

ΖΗΣΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ PARTY ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ, ΣΤΗ NOVA.



Το καλοκαίρι, η καρδιά του παγκόσμιου ποδοσφαίρου  χτυπά στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής και η nova, η πρώτη ψηφιακή τηλεόραση στην Ελλάδαβρίσκεται ξανά στο επίκεντρο των εξελίξεων.
Για άλλη μια φορά οι συνδρομητές θα βρεθούν κοντά στην Εθνική μας Ομάδα και θα παρακολουθήσουν στις 2/6 στις 20:00,  αποκλειστικά στα κανάλια novasports, τον δεύτερο φιλικό αγώνα του εθνικού μας συγκροτήματος με αντίπαλο την Παραγουάη.
Από τη Δευτέρα 7 Ιουνίου έως και την Κυριακή 11 Ιουλίου, βραδιά του μεγάλου τελικού, το εισιτήριο για τη Νότιο Αφρική έχει όνομα «NOVA MUNDIAL». Κάθε βράδυ, στις 23:30 και μέχρι τη 1:00 το πρωί, η ποδοσφαιρική γιορτή θα μεταφέρεται στο novasports1 και την εκπομπή «NOVA MUNDIAL».Οικοδεσπότες θα είναι ο Στέλιος Μαρκάκης, ο Νικήτας Αυγουλήςκαι φυσικά οι δημοσιογράφοι της nova, που γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα το διεθνές ρεπορτάζ. Στην εκπομπή θα προβάλλονται στιγμιότυπα των αγώνων, ανταποκρίσεις από τη Νότιο Αφρική, ανάλυση των κυριότερων φάσεων μέσα από το μάτι του ειδικού, Κώστα Φρατζέσκου και με τη βοήθεια της 3D τεχνολογίας. Η εντυπωσιακή Έφη Κυριάκου θα δροσίσει με τον δικό της τρόπο τα ποδοσφαιρικά βράδια, ενώ οι τηλεφωνικές γραμμές της εκπομπής θα είναι ανοικτές για συζήτηση και διαγωνισμούς.
Το μπουκέτο της nova θα προσφέρει επίσης με ψηφιακό σήμα, ήχο & εικόνα όλους τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νότιας Αφρικής μέσω των μεταδόσεων της ΕΤ1, της ΝΕΤ και της ΕΤ3.
Το Eurosport θα έχει, καθημερινά, απευθείας ανταποκρίσεις από τη Ν. Αφρική. Μέσω των πεντάλεπτων bulletins του«Soccer City Flash» θα ενημερώνει ζωντανά για τις εξελίξεις από τα στάδια της Νότιας Αφρικής, ενώ η «Soccer City Live» θα αποτελέσει την καθημερινή ενημέρωση για τα πεπραγμένα στην αγωνιστική δράση.
NOVA MUΝDIAL INTERACTIVE. H καλύτερη ενημέρωση για το Μουντιάλ γίνεται με το πάτημα ενός κουμπιού! Η nova, με τη νέα interactive εφαρμογή στο novascope, προσφέρει πληροφορίες, στατιστικά και αποτελέσματα γύρω από το μεγάλο αθλητικό γεγονός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...