Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Σκηνές “ζούγκλας” έξω από τα αποδυτήρια του ΟΦΗ μετά την ήττα


Τα αποδυτήρια της ομάδας πολιόρκησαν μετά τη λήξη του αγώνα με τον Πανσερραϊκό (0-1) οπαδοί του ΟΦΗ. Εκμεταλλευόμενοι την απουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, επιχείρησαν να παραβιάσουν τη σιδερένια πόρτα και να εισβάλλουν στα αποδυτήρια με πρόθεση να επιτεθούν στους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ.

Η εισβολή των οπαδών αποτράπηκε την τελευταία στιγμή όταν έφτασε στο “Γεντί Κουλέ” αστυνομική δύναμη που έκανε χρήση χημικών για να απομακρύνει τον κόσμο. Πάντως οι οπαδοί με τις άγριες διαθέσεις είχαν φροντίσει να σπάσουν τα τζάμια των αποδυτηρίων με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά από τα θραύσματα ο μάνατζερ του ΟΦΗ, Παύλος Αδάμος.

Τρομοκρατημένοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας αναζητούσαν ασφαλές σημείο για να προστατευθούν μέχρι να φτάσει ισχυρή αστυνομική δύναμη στο γήπεδο. Οι παίκτες αποχώρησαν αρκετή ώρα αργότερα από το γήπεδο και αφού είχαν απομακρυνθεί και οι τελευταίοι οπαδοί από τον περιβάλλοντα χώρο των αποδυτηρίων.

O αγώνας διακόπηκε δύο φορές από τον διαιτητή Καλόπουλο, καθώς λίγο μετά το γκολ των φιλοξενούμενων (80' ο Τάντιτς με απευθείας κόρνερ), οπαδοί του ΟΦΗ πέταξαν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι ο γκολκίπερ των Σερραίων, Δημήτρης Κοτταράς. Λίγο αργότερα το ματς διακόπηκε εκ νέου γιά τον ίδιο λόγο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...