Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Ο Μπέκαμ δεν θα είναι βοηθός του Καπέλο

Διέψευσε τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ντέιβιντ Μπέκαμ να έχει ρόλο βοηθού προπονητή στο Παγκόσμιο Κύπελλο ο Φάμπιο Καπέλο. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Αγγλίας τόνισε ότι ο 35χρονος άσος θα είναι δίπλα στην ομάδα, αλλά όχι στο τεχνικό επιτελείο.
Ο διεθνής μέσος δεν θα μπορέσει να ενισχύσει τα λιοντάρια στο Μουντιάλ εξαιτίας της ρήξης αχίλλειου τένοντα που υπέστη και της επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε. Ο ίδιος ο Μπέκαμ δήλωσε ότι θα ταξιδέψει μαζί με την αποστολή στην εθνική Αγγλίας, με αποτέλεσμα να προκύψουν αρκετά δημοσιεύματα που τον ήθελαν να αναλαμβάνει ρόλο βοηθού προπονητή.

«Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ δεν θα είναι στο προπονητικό μου επιτελείο. Σίγουρα όχι. Θα είναι μαζί μας και θα μας βοηθήσει στη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αλλά δεν θα είναι στο προπονητικό τιμ. Πρέπει να σεβαστείτε τους άλλους βοηθούς» δήλωσε ο Καπέλο και πρόσθεσε:

«Πρέπει να μιλήσω μαζί του γιατί έχουμε αρκετά σχέδια. Μπορεί να κάνει διάφορα πράγματα στη Νότια Αφρική. Είναι ένα παράδειγμα προς όλους. Θα μπορούσε να πάει διακοπές, αλλά εκείνος προτιμάει να είναι μαζί μας. Είναι αφοσιωμένος στην εθνική ομάδα, αλλά και στην προσπάθεια να αναλάβει η Αγγλία το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...