Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας ανακοινώνει Μουρίνιο η Ρεάλ

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας και πιθανότατα την Παρασκευή αναμένεται να ανακοινωθεί από τη Ρεάλ η πρόσληψη του Ζοζέ Μουρίνιο με 4ετές συμβόλαιο και αποδοχές 10 εκ. ευρώ τον χρόνο. Ο Πορτογάλος προπονητής επιβεβαίωσε με σημερινές του δηλώσεις ότι έγιναν διαπραγματεύσεις με τον ισπανικό σύλλογο.
“Ο μάνατζερ μου Χόρχε Μέντες, συνομίλησε με τους υπευθύνους της Ρεάλ και πρακτικά όλα έχουν πάρει το δρόμο τους. Πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά. Το μόνο που μένει είναι να γνωρίσω και εγώ τους ανθρώπους της ομάδας. Να δω το κλίμα που υπάρχει, τις απαιτήσεις που έχουν από μένα. Θέλω από την αρχή να ξεκαθαριστούν όλα για να μην έχουμε κατόπιν δυσάρεστες εκπλήξεις” δήλωσε ο Μουρίνιο στον πορτογαλικό τηλεοπτικό σταθμό TVI.

Ποιος θα είναι διάδοχος του Μουρίνιο στην Ίντερ; Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, φαβορί φέρεται να είναι ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, ωστόσο κυκλοφορεί εντόνως πως υπήρξε προσέγγιση του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο πρόεδρος της Ίντερ ξεκαθάρισε επίσης ότι ο Ντιέγκο Μιλίτο δεν θα φύγει από την ομάδα. “Υπάρχει διαφορά στην περίπτωση του Μιλίτο και του Μουρίνιο. Ο προπονητής μας είχε ρήτρα στο συμβόλαιο του που του επέτρεπε να φύγει ενώ ο Μιλίτο όχι. Ο Μιλίτο θα παραμείνει στην Ίντερ” δήλωσε ο Μοράτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...